Чарлби Дийн Крик, южноафриканска актриса, почина на 32-годишна възраст

Чарлби Дийн Крик , известен модел и актриса, почина на 29 август 2022 г. Тя беше най-известна с ролите си в сериала Spud, въпреки че се появява и в други телевизионни програми и филми. Неин говорител потвърди новината, като каза, че тя е починала от внезапно заболяване. Въпреки че подробностите относно медицинското й състояние не са ясни, 32-годишната е била хоспитализирана по време на смъртта си.

Всичко, което трябва да знаете за Чарлби Дийн Крик

Чарлби Дийн Крик, роден на 5 февруари 1990 г., започва да се занимава с моделство на шестгодишна възраст и участва в различни реклами. На 12-годишна възраст тя се записва в Waterfront Theatre School и се присъединява към Alfa Model Management. Тя направи своя актьорски дебют в южноафриканския филм на Донован Маш от 2010 г. Spud. Базиран е на едноименната книга и спечели страхотни отзиви от рецензенти. След това Шарлби участва в Spud 2: The Madness Continues, който беше публикуван през 2013 г. Тя продължи да играе във филми като Death Race 3: Inferno, Don’t Sleep, An Interview with God и други. Kriek се появи като гост-звезда в Elementary, процедурен драматичен сериал на CBS, излъчен през 2017 г. Elementary, създаден от Робърт Дохърти, стартира през септември 2012 г. и продължи седем сезона до август 2019 г. Продукцията събра благоприятни отзиви от рецензенти за представянето и придържане към литературата.

 Чарлби Дийн Крик

Чарлби стана известен след ролята на убиеца Сионид в сериала на CW Черна светкавица. Тя изпълнява ролята в продължение на два сезона и се издига до известност в света на развлеченията. Black Lightning дебютира през януари 2018 г. и ще продължи да се излъчва четири сезона до май 2021 г. Чарлби Дийн Крик има успешна кариера на модел, появявайки се в южноафриканските издания на GQ и Elle през 2008 г. и 2010 г.

Триъгълник на тъгата

„Триъгълник на тъгата“, сатирична мрачна комедия, издадена през 2022 г., беше нейният последен игрален филм. Филмът ще бъде пуснат по кината на 28 септември 2022 г. в Съединените щати и на 28 октомври 2022 г. в Обединеното кралство. Главните герои са Харис Дикинсън, Доли де Леон, Златко Бурич, Хенрик Дорсин, Вики Бърлин и Уди Харелсън. Тазгодишният филмов фестивал в Кан имаше световния дебют на Триъгълника на тъгата, който получи добри отзиви от критиците.

 Чарлби Дийн Крик

Шарлби също сподели радостта си в социалните медии след триумфа на филма в Кан, като написа:

Честито на нашето семейство, успяхме!!! @ruben ostlund Ти си БОГ. Ще бъда вечно благодарен на теб, че ми позволи да бъда част от твоето творчество, и на моя любим @sinaostlund. Не мога да повярвам, че имах най-хубавата година от живота си, създавайки това по време на един от най-трудните периоди в живота ми. Ето няколко снимки от епидемичната година в Швеция и Гърция. Нашето семейство @triangleofsadness винаги ще бъде с нас.

Чарлби Дийн Крик беше сгодена за модела Люк Волкър и беше оцеляла от членовете на семейството си. Тя направи пауза в кариерата си през 2008 г., след като претърпя автомобилна катастрофа с модела Аштън Шнехадж.

Популярни Публикации