Carlacia Grant- Нетна стойност, биография, възраст, срещи, височина, кариера

Карлаша Грант е известна американска актриса, модел, телевизионна личност, театрална художничка, инфлуенсър в социалните медии и предприемач от Корал Спрингс, Флорида. Тя е добре известна с изключителните си актьорски способности и проекти за моделиране.

Грант се появява в няколко филма и телевизионни предавания, според IMDB. През 2016 г. тя дебютира във филма Roots. Освен това, тя е работила по много сценични пиеси и рекламни реклами.

Карласия също е била модел за някои известни марки и агенции за модели. Тя също е била победителка в конкурс за красота в миналото. Карласия стана известна след участието си в ролята на Клео във втория сезон на Outer Banks на Netflix. Тя също се е появявала в много други филми и телевизионни предавания. За да научите повече за историята на живота на Карлаша Грант, прочетете тази статия.Бързи факти

Пълно истинско име Карлаша Грант.
Възраст (към 2021 г.) на 30 години.
Професия Актриса, модел, телевизионна личност, влиятел в социалните медии и предприемач.
Дата на раждане 18 януари 1991 г. (петък).
Място на раждане Болница Йейл-Ню Хейвън, Кънектикът.
Роден град Корал Спрингс, Флорида, Съединени американски щати.
Сегашен адрес Уорънс, Барбадос.
образование Завършвам.
Алма матер Актьорската техника на Хоум Хаген (Марк Дюрсо).
Система на Ерик Морис (Джилда Пианели).
Нетна стойност 1-2 милиона долара
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″
Тегло (прибл.) В килограми: 55 кг
Цвят на очите черен.
Цвят на косата черен.
Националност Американски.
Етническа принадлежност Смесен (африкански произход).
Религия Кристиян.
Зодия Козирог.

Възраст, ранен живот и родители на Карлаша Грант

Карлаша Грант, известна актриса, е родена от родителите си в болница Йейл-Ню Хейвън в Кънектикът на 18 януари 1991 г. Тя е израснала в американския град Корал Спрингс, Флорида. Според датата на раждане Карлаша Грант е на 30 години (2021 г.). Всяка година тя духа свещите за рождения си ден на 18 януари. От малка тя се интересува от моделиране и актьорско майсторство. Източници казват, че Грант е учил професионално актьорско майсторство с Актьорската техника на Ута Хаген и системата на Ерик Морис.

Тя се научи да танцува от Марк Дюрсо и Джилда Пианели. Тя също се е състезавала в конкурси за модели и е играла в пиеси. Карлаша Грант сега е добре известна актриса и модел благодарение на упоритата си работа и талант.

Докладите казват, че Грант е със смесен африкански и друг етнически произход. Тя вярва в християнството. Когато се е родила, нейната зодия е Козирог. Баща й, Карл старши, е успешен бизнесмен, що се отнася до нейните родители. Името на майка й е Карлайн Грант.

  Карлаша Грант

Карлаша Грант (Източник: Pinterest)

Carlacia Grant Нетна стойност 2022 г

Нейното нетно състояние е около - USD 2 милиона към октомври 2022 г.

кариера

Източници казват, че първата работа на Карлаша Грант е била като модел. Участвала е и в някои състезания за моделиране. Тя също спечели конкурса Miss Junior Teen Miami Division, казват хората.

Като модел Карласия подписа договори с много агенции като Lily Pulitizer, Le Chic Couture, Viola и др. Участвала е и в реклами на Direct TV, Old Jamaican Ginger Beer, Pet Supermarket и други компании. След известно време тя решава да се опита да изкарва прехраната си като актриса. Работила е в театъра, преди да влезе в телевизията. IMDB казва, че е изиграла и главния герой в пиесата „Островът на съкровищата“ от Робърт Луис Стивънсън. Тя беше избрана за ролята на Ирен в телевизионния минисериал Roots през 2016 г. Хората в публиката бяха доволни от това как се справи. Тя участва в някои филми и телевизионни предавания, като Game of Silence, Greenleaf, Headlines, Apollyon и др. Смята се, че кариерата на Карлаша Грант й е донесла нетна стойност от около 1-2 милиона долара.

Карлаша Грант стана добре известна, след като сезон 2 на шоуто на Netflix Outer Banks й даде главната роля на Клео. Този сезон стартира на 30 юли 2021 г. в Netflix. Грант работи с известни актьори като Чейс Стоукс, Маделин Клайн, Мадисън Бейли, Джонатан Дейвис, Остин Норт, Дрю Старки и други. Тя се подготвя за проекти, които предстоят.

Карлаша Грант Гадже и срещи

С кого се среща Карлаша Грант? Карлайн Грант не разкрива никакви подробности за личния си живот. Феновете й са любопитни за романтичния й живот и приятеля й. Според нашите разкрития тя е необвързана и няма гадже.

Грант също обича да прекарва време с приятелите си. Тя също така сподели няколко снимки с актьорския състав на Outer Banks в своите акаунти в социалните медии. В момента тя е съсредоточила усилията си върху актьорската си кариера.

Факти

  • Тя също се е появявала в много статии в списания и на коричните страници на списанията.
  • Първата й корица на списание се появи в Creative.
  • Грант също е работил с няколко известни личности и модели.
  • В свободното си време тя обича да готви.

Популярни Публикации