Cari Champion - Wiki, възраст, етнос, съпруг, височина, нетна стойност, кариера

Намерете шампиони е журналист, водещ и телевизионна личност от Съединените щати. Cari Champion е работил за Tennis Channel като водещ и репортер, както и като водещ на First Take на ESPN2.

Бързи факти

Пълно име: Намерете шампиони
Дата на раждане: 01 юни 1978 г
Възраст: 43 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Женски пол
Професия: журналист, водещ и телевизионна личност
Държава: елен
Височина: 6 фута 1 инч (1,85 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата тъмно кафяво
Родно място Пасадена, Калифорния
Националност американски
образование Калифорнийски университет
баща Дилън Шампион
Майка Марая Шампион

Биография на Cari Champion

Намерете шампиони е роден на 1 юни 1978 г. в САЩ. В момента тя е на 43 години, а зодията й е зодия Близнаци. Тя е родом от Южна Африка, но сега живее в Съединените щати. Dylan Champion (баща) и Mariah Champion (майка) са нейни родители (майка). Тя също има двама по-малки братя и по-голяма сестра. Тя е американска гражданка.

Шампионско образование за търсене

Тя посещава Калифорнийския университет в Лос Анджелис (UCLA). Кари е завършила английски език и второстепенна специалност масови комуникации в университета. Тя пише за Daily Bruin, докато е студентка. Освен това тя е вдъхновена да бъде журналист от възпитаници на UCLA, включително Матеа Голд от Washington Post, която също е била главен редактор на студентския вестник.Накрая, през 1998 г., тя получава бакалавърска степен по английски език от UCLA. Тази личност прекара първата си година в колежа, учи във Вашингтон, окръг Колумбия. Тя също имаше възможност да стажува в CNN.

Височина и тегло на Cari Champion

Тази личност е добре известна със своята стройна конструкция и прекрасни черти. Тя е висока 6 фута 1 инч или 178 см. По същия начин тя тежи приблизително 60 килограма (132 фунта). Очите й са тъмнокафяви и има тъмнокафява коса.

  Намерете шампиони

Търсене на шампиони (Източник: Instagram)

кариера

Намерете шампиони е телевизионна личност и журналист. Тя работи за ESPN като водеща от 2012 г. Освен това е работила като водеща и репортер за Tennis Channel и First Take. Тя се присъедини към водещата програма на ESPN SportsCenter като водеща през юли 2014 г.

Кари започва кариерата си на излъчване в редица различни телевизионни станции. Тя се премести в Западна Вирджиния за първата си репортерска работа, където сама се справяше с всичко, от камерата до репортажа. По същия начин тя след това работи като репортер за Orange County Newschannel в Санта Ана, Калифорния.

Тя започва работа за WPTV-TV в Уест Палм Бийч, Флорида, през 2002 г. Освен това, през ноември 2007 г., докато работи като водеща за WGCL-TV в Атланта, тя е уволнена за използване на ругатни в ефир.

Тя започна да отразява новини за човешки интереси и опустошителни урагани, след като се премести във Флорида. След като отразяваше Серина и Винъс Уилямс, тя прояви интерес към тениса по време на престоя си там. След това тя се пробва в процъфтяващия новинарски отдел на Tennis Channel.

Повече за кариерата

По същия начин тя се присъедини към мрежата през 2009 г. и започна работа като външен репортер. Тя също така беше домакин на новинарския сегмент на Съдебния доклад на канала. Работила е и като развлекателен репортер за мрежата Starz, както и за предавания като The Insider и Hollywood 411.

Кари е съ-домакин на Titan Games на Dwyane The Rock Johnson. Най-накрая тя намери работа в ESPN след години работа за други мрежи и натрупване на опит. От 1 октомври 2012 г. тя беше новият домакин на дебатното шоу на живо на ESPN2, First Take. Кари беше избрана за тази работа пред Хайди Уотни и Джемеле Хил.

Тя модерира дебатите между спортните коментатори Скип Бейлес и Стивън А. Смит като домакин. Освен това, тя най-накрая направи своя журналистически дебют на 4 ноември 2014 г. Кари беше домакин на последния епизод на First Take на 19 юни 2015 г. и започна да води сутрешните издания на SportsCenter през юли 2015 г.

Cari Champion съпруг, брак

Що се отнася до любовния й живот, Кари Шампион е мълчалива за живота си на срещи. Въпреки мълчанието й се казваше, че се среща с Райен Русило. Освен това името й беше свързано със Стивън А. Смит. Животът й на запознанства, от друга страна, е мистерия. И въпреки факта, че в момента е необвързана, тя прекарва свободното си време с приятелите и семейството си.

Намерете нетната стойност на шампиона

Към октомври 2022 г. Cari има приблизителна нетна стойност от милион. Тя е една от най-добре платените водещи в индустрията.

Популярни Публикации