Чандлър Крокет - Биография, възраст, височина, приятелка, нетна стойност, етническа принадлежност

Чандлър Крокет е знаменитост в социалните медии от Съединените щати. Той има голям брой последователи на страницата си в YouTube, където споделя хумористични видеоклипове. Въпреки факта, че не е качил много актуализации, той е споделил широк набор от изображения. Научете повече за Чандлър Крокет Биография, Wiki, Възраст, Приятелка, Връзка, Тегло, Височина, Нетна стойност, Кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Чандлър Крокет
Дата на раждане: 28 януари 2001 г
Възраст: 20 години
Хороскоп: Водолей
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Аметист
Щастлив цвят: Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак: Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол: Мъжки
Професия: You Tuber
Държава: елен
Височина: 5 фута 3 инча (1,60 м)
Тегло: 45 кг
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 100 000 - 1 милион долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата кафяво
Родно място Илинойс
Националност американски
Майка Мишел
Братя и сестри Две (Челси и Кайли)
Twitter Чандлър Крокет в Twitter
Youtube Чандлър Крокет Youtube
Instagram Чандлър Крокет в Instagram
Марки N/A
Хоби Танци, плуване

Биография на Чандлър Крокет, възраст, семейство

Чандлър Крокет е роден на 28 януари 2001 г. в Илинойс, САЩ , под символа на Водолея. В момента е на 20 години. Той е израснал в Илинойс с двете си майки, Челси и Кайли. Челси, неговата племенница, е добре познат YouTuber, който споделя различни видеоклипове. Мишел е името на майка му. Няма нови данни за неговите роднини или възпитание.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Чандлър Крокет? Чандлър е висок 5 фута 3 инча и тежи около 45 килограма. Можем да видим, като го погледнем, че има кафява коса и черни очи. Други подробности относно тялото му, като бицепсите, корема, размера на обувките и т.н., не се разкриват.  Чандлър Крокет

Чандлър Крокет държи кученце Източник: Instagram

Нетна стойност на Чандлър Крокет и социални медии

Каква е нетната стойност на Чандлър Крокет? Чандлър е много ангажиран с акаунтите си в социалните медии. Той има 98,3 хиляди последователи на своя сайт в Instagram, наречен „chandler504“. По същия начин той има 595 фенове в своя Twitter, @Ccrockettt. Той има 83,9 хиляди абонати и над 1 милион гледания на едноименния си сайт в YouTube.

Според „парите на знаменитостите“ стойността му е между 0 000 – милион към 2022 г . Неговите годишни и месечни заплати не се разкриват, но YouTube е основният му източник на приходи. Спестяванията на Чандлър все още липсват.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Той стартира канала си в YouTube през август 2014 г. Първият филм на Крокет, наречен „Нещата, които момичетата правят, които ме дразнят“, беше пуснат през 2012 г. Във видеоклипа си той се спъваше и се мъчеше да остане спокоен. Той беше само на 13 години, когато качи кадрите, но говореше като възрастен. Чандлър говореше за много неща за момичетата, които го дразнеха. Във видеото той каза неща като да моли за комплименти, да изпраща толкова много съобщения и да моли за насоки и да не ги приема.

Първата актуализация на Чандлър в Instagram дойде на 15 април 2013 г. и беше снимка на него със сестра му. На 24 април 2014 г. той сподели второто си съобщение, огледално селфи. Втората му статия получи над 11 хиляди харесвания. По същия начин той сподели няколко свои снимки на своя сайт в Instagram. Той се облече като момиче в първия си филм. Чандлър беше с руса перука и носеше мобилен телефон. Това ми напомни за друга YouTuber, „Superwoman“, която винаги се облича като родителите си в своите видеоклипове. На 26 август 2014 г. той пусна второто си видео, наречено „INSTAGRIZZLE Q&A“, в което отговаряше на въпроси от своите последователи.

В профила му в Instagram няколко фенове зададоха няколко въпроса. Един от зрителите попита за възрастта му, докато други попитаха за намерението на канала. Крокет отговори, че няколко негови поддръжници са го помолили да стартира собствен канал. Както се вижда на страницата на сестра му в YouTube, „Семейство Хърст“, той наскоро качи пет видеоклипа на своята страница в YouTube, включително „Неща, които момичетата правят, които ме обиждат“, „Въпроси и отговори на INSTRAGRIZZLE“, „50 факта за мен“, „Етикет за сестра | Чандлър и Челси Крокет“ и „Какво да правим в драматични ситуации“.

На 3 септември 2014 г. той обсъди баща си, видеоигрите и телевизионните предавания в своето видео 50 подробности за себе си. Той каза още, че Лионел Меси е любимият му играч. Той също така твърди, че обича да играе видео игри, без да яде или да става от леглото.

Приятелка и запознанства

Коя е приятелката на Чандлър Крокет? В момента няма налични подробности за неговото приятелство. Той обяви в един от своите видеоклипове в YouTube, че е имал връзки с 12 до 13 души. Освен това няма подробности за ролята му в спорни дейности. Той обаче е много млад в сравнение с ролята си в слухове и скандали.

Факти

  • Чандлър Крокет е знаменитост в социалните медии от Съединените щати.
  • Той има голям брой последователи на страницата си в YouTube, където споделя хумористични видеоклипове.
  • Въпреки факта, че не е качил много актуализации, той е споделил широк набор от изображения.
  • Първата актуализация на Чандлър в Instagram дойде на 15 април 2013 г. и беше снимка на него със сестра му.
  • На 24 април 2014 г. той сподели второто си съобщение, огледално селфи.

Популярни Публикации