Чандлър Кини - Wiki, биография, възраст, нетна стойност, височина, гадже, кариера

Чандлър Кини е млада актриса от САЩ. Чандлър Кини е добре известна с участието си в Haunted Hathaways, Z-O-M-B-I-E-S 2, Lethal Weapon и Girl Meets World, сред други известни филми и телевизионни предавания. Научете повече за Чандлър Кини Wiki, биография, възраст, тегло, височина, гадже, връзка, кариера, нетна стойност и факти

Бързи факти

Пълно име: Чандлър Кини
Дата на раждане: 03 август 2000 г
Възраст: 21 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Женски пол
Професия: Актриса, модел, личност в социалните медии
Държава: елен
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Тегло: 55 кг
Семейно положение: единичен
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Сакраменто, Калифорния
Националност американски
Майка Тарин Кини
Twitter Чандлър Кини в Twitter
Instagram Чандлър Кини в Instagram
IMDB Чандлър Кини IMDB
Марки N/A
Хоби Играя, танцувам

Биография на Чандлър Кини, възраст, семейство

Чандлър Кини е 21-годишна актриса, родена на 03 август 2000 г . Той е роден в Сакраменто, Калифорния, а тя е зодия Лъв. След това Чандлър се премества в Лос Анджелис, който е по-на юг. Чандлър има двама по-големи братя и сестри, чиято самоличност все още не е разкрита. Тарин Кини, производител, стратег и журналист, също е нейна майка.

Чандлър все още не е разкрила интересни подробности за образователния си път. Въпреки това, като се има предвид нейната зрялост, можем да предположим, че Чандлър е студентка в бакалавърска степен, освен ако не реши да си вземе почивка или да прекрати обучението си, за да се концентрира върху професионалната си кариера.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Чандлър Кини? Чандлър Кини е широк около 1,7 метра (5 фута 7 инча). По същия начин теглото й е около 55 килограма. Освен това има малко подробности относно нейните измервания на гърдите, талията и бедрата, стила на обличане, размера на обувките и т.н. Чандлър също има тъмносиня кожа и тъмнокафяви къдрави кичури.

  Чандлър Кини

Чандлър Кини държи кукла Източник: Instagram

Социална медия

По отношение на социалните мрежи, Чандлър Кини влезе в Twitter през октомври 2013 г. и сега има 15,1 хиляди последователи в своя акаунт @chandlerlkinney. По същия начин тя носи името @chandlerlkinney в Instagram, където има 851 статии, коментари и 202 хиляди последователи към момента на писане на тази биография.

Чандлър Кини Нет Уърт 2022 г

Каква е нетната стойност на Чандлър Кини? Няма налични точни подробности за нетната стойност на приходите на Чандлър. То също се проверява. Чандлър, от друга страна, като актриса, можеше да спечели цяло състояние навсякъде 3 милиона долара към 2022 г чрез нейните актьорски и моделски кампании, промоции на марки, сътрудничества и други практики за генериране на доходи.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Чандлър Кини е млада актриса и режисьор, която работи професионално. Тя е добре известна с ролята си на актрисата от Nickelodeon Haunted Hathaways. През 2014 г. тя участва в много епизоди от сезона. Чандлър Кини, от друга страна, напусна шоуто, след като беше хвърлен в оригиналния сериал на Amazon Gortimer Gibbons Life on the Street. Тя си сътрудничи в този сериал с актрисата Ашли Боетчър.

След това Чандлър беше представен в Z-O-M-B-I-E-S 2 на Дисни през 2019 г. Той изобрази героя Уила в този филм. Чандлър Кини също е добре познат с ролите си в „Смъртоносно оръжие“, „Момиче среща света“, „Тийнейджъри искат да видят“ и „К.С. Под прикритие. Чандлър Кини започва да танцува на тригодишна възраст и в резултат достига международен успех. Тя също започва да тренира бойни изкуства на 10-годишна възраст и печели своя черен колан първа степен на 13-годишна възраст.

Чандлър Кини получава първата си възможност да играе, когато е на 9 години. След това тя започва официалната си актьорска кариера през 2012 г. с участие във филм в Battlefield America. Този филм е режисиран от Крис Стоукс. Чандлър участва и в драмата на Тейлър Хакфорд от 2013 г. Company Town. По същия начин първата й работа в кариерата е в Sony Pictures Studios в Кълвър Сити за най-големия търговец на дрехи в САЩ GAP. По това време Чандлър снима две национални реклами и една онлайн реклама. Чандлър Кини участва в няколко национални реклами в допълнение към ролите си във филми и телевизионни предавания. Тя също се е появявала като гост-звезда в много сериали, включително 90210 и American Horror Story. След това, през 2014 г., Чандлър беше избран да участва в произведение, написано от Джос Уедън, наречено When I Talk. Преди това Чандлър Кини е посещавал балетната академия на Лос Анджелис, танцовата академия Деби Алън, балетната академия Киров във Вашингтон и училището по актьорско майсторство Марни Купър за уроци/обучения по актьорско майсторство и танци. В резултат на това тя превъзхожда балет, поант, суинг, съвременни и хип-хоп танци. Танцовият отбор на Чандлър също беше поканен да участва във финалите на YAGP/Youth America Grand Prix в Ню Йорк.

Гадже и срещи

Кой е гаджето на Чандлър Кини? Няма потвърдени подробности за това дали Чандлър Кини е необвързан или има обвързана връзка. Чандлър може да защитава самоличността си, като крие семейното си положение и любовните си връзки от медиите. Също така е възможно Чандлър вече да е необвързана и да е по-загрижена за напредването на актьорската си кариера.

Въпреки това Чандлър не е разменил никакви подробности по този въпрос. Чандлър Кини също не е публикувал никакви съобщения в социалните медии, които могат да се тълкуват като показващи текущите й партньорства или афери.

Освен това Чандлър поддържа ясен публичен имидж без клюки, скандали и противоречия, които биха могли да застрашат професионалния и личния й живот. Независимо от това, елегантността, креативността, хуморът и чарът на Чандлър несъмнено биха привлекли много любовници в бъдеще.

Факти

  • Чандлър Кини е млада актриса от САЩ.
  • Чандлър Кини е добре известна с участието си в Haunted Hathaways, Z-O-M-B-I-E-S 2, Lethal Weapon и Girl Meets World, сред други известни филми и телевизионни предавания.
  • След това той беше включен в Z-O-M-B-I-E-S 2 на Disney през 2019 г.
  • Той изобразява героя Уила в този филм.

Популярни Публикации