Чандлър Халдерсън- Wiki, възраст, етническа принадлежност, приятелка, престъпност, нетна стойност

Чандлър Халдерсън (роден през 1998 г.) е Уиндзор, Канада, роден, обвинен в убийството на родителите си. Сега той е етикетиран като убиец и хората правят много изследвания върху него, докато се връща в съда за последния процес.

Твърди се, че е излъгал родителите си за работата и образованието си, което родителите му по-късно разкрили, и в крайна сметка той убил родителите си. Този инцидент се случи през 2021 г. Щракнете тук, за да научите повече за възрастта на Чандлър Халдерсън, Wiki, биография, кариера, нетно състояние, родители, съпруга, приятелка и т.н. Дръжте под око.

Бързи факти

Истинско пълно име Чандлър Халдерсън
Популярно име Чандлър.
Рождена дата 1998 г
Възраст (към 2022 г.) на 23 години.
Известен с Убивайки родителите си Барт Халдерсън (50) и Криста Халдерсън (53).
Родно място Уиндзор, Канада.
Сегашен адрес Датски селски затвор.
Професия Служител във фирма.
Националност канадски.
Религия Кристиян.
Нетна стойност (от 2021 г.) 1 милион – 3 милиона щатски долара.
образование Не се знае.
Алма матер Технически колеж.
Етническа принадлежност Бял кавказец.
Зодия Не е ясно.
родители Майка - Криста Халдерсън
Баща - Барт Халдерсън
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″
Тегло (прибл.) В килограми: 60 кг
Цвят на косата кафяво.
Цвят на очите Син.
Семейно положение Неомъжена.
Съпруга Нито един.

Биография на Чандлър Халдерсън

Чандлър Халдерсън е роден през 1998 г.; той все още не е разкрил точната си дата на раждане, така че получаването на подробности за рождената му зодия е доста лесно. Освен това той ще бъде на 23 години през 2021 г. Чандлър е роден в Канада и е канадски гражданин.Образование на Чандлър Халдерсън

Според профила му в LinkedIn той е завършил техникум по компютърни технологии. Това обаче може да не е вярно, защото той посещава колеж и е осъден на затвор след убийството на родителите си.

Височина, тегло на Чандлър Халдерсън

Чандлър Халдерсън има височина 5 фута 8 инча и тегло 60 кг. Мерките на тялото му в момента не са известни. Има кестенява коса и сини очи.

  Чандлър Халдерсън

Чандлър Халдерсън (Източник: Pinterest)

Семейство Чандлър Халдерсън

Що се отнася до семейството му, Чандлър Халдерсън е роден в семейство от средната класа на Криста Халдерсън (майка) и Барт Халдерсън (баща) (баща). Цялото семейство вярва в християнството. Чандлър е член на бялата етническа кавказка етническа група.

Чандлър изглежда има обтегнати отношения с родителите си, което е довело до решението му да ги убие. Няма много информация за неговите братя и сестри. Може да е единственото дете на родителите си.

Чандлър Халдерсън Гадже, Запознанства

Чандлър все още не се е оженил, но има приятелка на име Катрин, която изглежда е негова съученичка в колежа. Родителите на Чандлър и майката на приятелката му изглежда са много близки. Той беше затворен за убийството на родителите си, преди да продължи любовния си живот.

Любопитни факти

  • По отношение на кариерата си, той никога не е преследвал такава, въпреки че е заявил в Linkedin, че е работил като спасител и асистент-учител.
  • Той не показа никакви емоции, когато по време на процеса му бяха предложени графични снимки на баща му без риза и без глава.
  • На 4 юли той отиде във фермата на Cresent L’Sai, за да отпразнува събирането за деня на независимостта и поиска да използва басейна, когато заряза баща си.
  • Той не е активен в никакви социални медийни платформи.
  • Той се опита да изгори някои от останките в семейната камина, преди да ги изхвърли във фермата.
  • Част от тялото на майка му е открита в река Уисконсин близо до Прери дю Сак.

Популярни Публикации