Candi Grzegorczyk- Възраст, височина, нетна стойност, съпруг, кариера, националност

Канди Гжегорчик е добре позната личност в YouTube. Candi Grzegorczyk е известна като матриархът на канала за семейни влогове в YouTube. Освен това името на канала е Нашето семейно гнездо. Научете повече за нетната стойност на Candi Grzegorczyk, възраст, биография, височина, брак, съпруг, националност, кариера

Бързи факти

Пълно име: Канди Гжегорчик
Дата на раждане: 12 септември 1972 г
Възраст: 48 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: YouTuber
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Кен Гжегорчик
Нетна стойност 164 000 долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Националност американски
деца Карли, Чейс, Блейк и Андрю
Facebook Канди Гжегорчик във Facebook
Twitter Candi Grzegorczyk Twitter
Youtube Канди Гжегорчик Youtube
Instagram Канди Гжегорчик Instagram

Candi Grzegorczyk Възраст и ранен живот

Канди Гжегорчик е родена във Варшава, Полша, на 12 септември 1972 г. По същия начин, Канди Рийз е друго име за нея. Канди Сю Гжегорчик също е нейното рождено име. Сега тя е точно на 48 години. Нейният астрологичен знак е Дева, въз основа на нейната рождена дата. За съжаление, няма много подробности за YouTubers. Имената на нейните родители, членовете на семейството, детството и братята и сестрите са неизвестни поради липса на информация. По същия начин нейната националност е американска, но етническата й принадлежност е неизвестна. Тя никога не е споменавала тези специфики.

Височина и тегло на Канди Гжегорчик

Колко висока е Канди Гжегорчик? Тя е висока 5 фута и 5 инча. По същия начин тя тежи около 69 кг. Нейните други размери на тялото, рокли и обувки не са налични. Въпреки това тя има руса коса. Очите й също са сини.  Канди Гжегорчик

Височина на Канди Гжегорчик (Източник: Pinterest)

кариера

Тя е професионален YouTuber и член на семейния канал Our Family Nest YouTube. Изненадващо, песента спечели и получи 1,17 милиона абонати. Тя е матриархът на канала, както беше посочено по-рано. Каналът има общо шест члена. Съдържанието на канала в YouTube обикновено споделя техните ежедневни дейности, влогове за дейности на открито, влогове за пътувания, приключения и много други неща.

Тя пък има собствен канал в YouTube. Candyland е името на YouTube канала. Изненадващо, песента е натрупала приблизително 51,9 хиляди последователи до момента. Тя за първи път стартира своя канал през ноември 2016 г.

Нейният най-гледан видеоклип до момента е озаглавен Преди и след блефаропластика - 1 година след операция. Той получи около 103 хиляди гледания. По същия начин видеото получи 1,1 хиляди харесвания и 109 нехаресвания. Освен това тя публикува видеото на 15 февруари 2017 г., преди три години. За да бъдем по-конкретни, видеото беше за нейната операция на горен и долен клепач преди една година, през 2016 г.

През повечето време тя публикува различни видове влогове и своите преживявания. Включва нейната грим рутина на моменти, но също и нейния опит и обратна връзка за множество събития. Нейните теми и съдържание вероятно ще бъдат едновременно интересни и забавни. Няма съмнение, че тя е успяла да развие канала си значително в резултат на творческото си съдържание.

Канди Гжегорчик Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Candi Grzegorczyk? Въпреки това е жалко, че един от най-популярните YouTubers, Candi, никога не е споменавал или заявил нетната си стойност. Не само това, но и други нейни подобни подробности, като годишните и месечните й заплати, също не се оповестяват публично. Освен това нейните лични вещи и допълнителни одобрения не се разкриват или разкриват на публични платформи.

Нейният основен източник на доходи е от нейните лични и съвместни канали в YouTube. Нейният съвместен YouTube канал, Our Family Nest, обаче има нетна стойност. Според някои източници, нетната стойност на канала е приблизително 4 000 към октомври 2022 г. Според скорошни изследвания може да печели средно между 00 и 00 на месец.

Candi Grzegorczyk Съпруг и брак

С кого се среща Канди Гжегорчик? Тя също е щастливо омъжена жена. Нейният брак с Кен Гжегорчик се състоя през 1999 г. Той също може да бъде намерен в YouTube. Както беше посочено по-рано, тя и семейството й имат съвместен канал в YouTube. Кен Гжегорчик е известен още като патриарха на канала. Двойката се срещна за първи път, когато бяха на четиринадесет години.

Освен това двойката има общо четири деца. Имената на децата им са Карли, Чейс, Блейк и Андрю. Карли, роден на 5 август 2005 г., е YouTube и Vlogger. Чейс и Блейк са родени на 25 ноември 2002 г. и 28 юни 2000 г. Канди също не изглежда да е имала предишни връзки или връзки. В резултат на това тя е с Кен от началото на живота си.

Също така, знайте за Chris Sails Нетна стойност, възраст, биография, височина и съпруга .

Популярни Публикации