CalebCity- Биография, възраст, приятелка, нетна стойност, височина, тегло, кариера

КалебСити е продуцент на съдържание в YouTube и Vine от Съединените щати. Каналът на CalebCity в YouTube включва влогове и хумористични кадри. Разгледайте повече за CalebCity Wiki, възраст, биография, тегло, височина, приятелка, връзка, кариера, нетна стойност, Twitter

Бързи факти

Пълно име Кейлъб
Дата на раждане 10 февруари 1996 г
Възраст 25 години
Хороскоп Водолей
Късметлийско число 10
Щастлив камък Аметист
Щастлив цвят Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол Мъжки
Професия Youtuber
Държава Съединени щати
Височина 5 фута 9 инча (1,75 м)
Тегло N/A
Семейно положение по отношение
Запознанства Кими Д
Нетна стойност 1,75 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Бейкърсфийлд, Калифорния
Националност американски
Facebook Калеб във Facebook
Twitter Кейлъб Туитър
Youtube Калеб Youtube
Instagram Калеб Instagram
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на CalebCity, възраст, семейство

Кой е CalebCity? CalebCity точно сега ще бъде на 25 години. Той е роден в Бейкърсфийлд, Калифорния, на 10 февруари 1996 г. Калеб е неговото име, а Водолей е неговият астрологичен символ. Той е роден от родители американци, чиято самоличност все още не е разкрил. Той обаче избягва да обсъжда своите братя и сестри.

По същия начин, той е от афро-американски произход и американска националност. Преминавайки към образователното му минало, той може вече да е завършил университет, но е посочил името на учебното си заведение, както и темата, по която е специализирал.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е CalebCity? CalebCity има приятен характер и физически здраво тяло. Той има стройно телосложение и е висок около 5 фута 11 инча. Точното му тегло обаче не е известно. По същия начин той има кафяв цвят на кожата, тъмнокафяви очи и кафява коса.

  КалебСити

CalebCity позира за снимка Източник: Instagram

Социална медия

CalebCity участва в платформи за социални мрежи като Instagram, Twitter и Facebook. Той има значителна потребителска база в своите сайтове за социални мрежи. По същия начин той има около 1 милион абонати в Instagram, над 286,5 хиляди последователи в Twitter и приблизително 589 хиляди последователи във Facebook. Освен това той има над 3,17 милиона зрители в YouTube. Кейлъб е потвърдено лице във всички сайтове за социални мрежи с отметка до неговия профил.

Нетна стойност на CalebCity 2022 г

Каква е нетната стойност на CalebCity? Талантливият продуцент на комедийно съдържание натрупа значително състояние от своите публикации в YouTube, които привлякоха милиони зрители. Заради доброто си състояние той се наслаждава на луксозен начин на живот. По същия начин, се съобщава, че нетната му стойност е около 1,75 милиона долара към октомври 2022 г . Той също печели около 282 месец от канала му в YouTube.

Професионален живот, кариера и стил на живот

той започна кариерата си в платформата Vine, където качваше забавни видеоклипове и имаше 46 хиляди последователи, докато приложението беше затворено. През март 2015 г. той качи първото си видео във Vine, озаглавено When yo maker is way too sweet, в платформата. Във Vine той също работи с Кени Нокс. По-късно, през 2016 г., той стартира канал в YouTube и качи първия епизод, озаглавен Q and A. И започна редовно да споделя интересни видеоклипове с комични материали. Когато героят е също толкова умен като злодея, една от най-известните му публикации е получила над 9 милиона гледания.

Такива известни видеоклипове включват If insects were to show yourself, Superhuman interview, When the homie chokes on everything, but it's fire, Games where the svelene ends during the talk, и няколко други. Обикновено неговите видеоклипове в YouTube получават милиони гледания за един ден.

Освен това той спечели и сребърния, и златния бутон за възпроизвеждане за своя иновативен комедиен материал, който привлече милиони зрители към канала му. Сега каналът има над 2,89 милиона гледания. Той достигна един милион абонати в YouTube на 15 март 2019 г. и два милиона абонати на 15 септември 2019 г. Сега той си проправя път към своите три милиона абонати.

Приятелка и запознанства

Коя е приятелката на CalebCity? Статусът на връзката на CalebCity е, че той има връзка с Kimmie D, която също е Youtuber. Те обаче може да не се изправят пред истинското си съществуване, за да завъртят много живота. В своя канал те рядко публикуват изображения на съвместна работа.

Независимо от това, те може да искат да запазят партньорството си отделно от професионалния си живот. Освен това те могат да пренесат връзката си в брака си. Освен това CalebCity не е участвал в никакви скандали и е водил ясна документация.

Факти

  • CalebCity е производител на съдържание в YouTube и Vine от Съединените щати.
  • Каналът на CalebCity в YouTube включва влогове и хумористични кадри.
  • Сега каналът има над 2,89 милиона гледания.
  • Той достигна един милион абонати в YouTube на 15 март 2019 г. и два милиона абонати на 15 септември 2019 г.
  • Сега той си проправя път към своите три милиона абонати.

Популярни Публикации