Caleb Coffee- Wiki, възраст, етническа принадлежност, нетна стойност, родители, приятелка, кариера

Калеб Кафе е знаменитост в социалните медии от Съединените щати. Кейлъб Кофи е добре известен със своите публикации за шеги в Tik Tok. Научете повече за Caleb Coffee Нетна стойност, биография, възраст, приятелка, височина, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име Калеб Кафе
Дата на раждане 28 март 2005 г
Възраст 16 години
Хороскоп Овен
Пол Мъжки
Професия Тикток звезда
Държава Съединени Американски щати
Височина 5 фута 7 инча (1,70 м)
Тегло 56 кг
Нетна стойност 0 хиляди
Цвят на очите Хейзъл Браун
Цвят на косата Тъмно кафяво
Размер на тяло 35-29
Родно място Калифорния
Националност американски
Етническа принадлежност Бял кавказец
Религия Кристиян
образование Старши училище
баща Джеймс Кафе
Майка Шаси Калеб
Братя и сестри Две (Исак и Пейтън
Марки N/A
Хоби N/A

Caleb Coffee Възраст и ранен живот

Калеб Кафе е роден на 28 март 2005 г. и сега е на 15 години. Неговият астрологичен знак е Овен. Той е роден в Калифорния, Съединените щати, а сега живее в Хавай, Съединените щати. Калеб предпочита Хаваите пред всеки друг щат, защото обича да кара сърф. Обича да тренира и да става активен и стабилен. Калеб твърди, че воденето на активен начин на живот е полезно и обича да кара сърф, което му осигурява бърза и приятна тренировка. Националността му е американска и е от кавказки произход. Калеб също се придържа към християнската вяра.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Caleb Coffee? Калеб има очарователна усмивка и сладко лице. Той е висок 5 фута 7 инча (67 инча) и тежи около 56 килограма (123 фунта). Освен това гърдите му са високи 35 сантиметра и има дължина на талията 29 инча. Той има елегантно и слабо телосложение. Освен това той има тъмнокафява коса и лешникови очи. Той също така си проби ушите и носи скоби на зъбите си.  Калеб Кафе

Caleb Coffee държи кученце Източник: Instagram

Caleb Coffee Net Worth

Колко е нетната стойност на Caleb Coffee? Към октомври 2022 г , приблизителната му нетна стойност е 0k. Tik Tok и социалните медии са основният източник на доходите му

Професионален живот и кариера

Калеб е син на Джейсън Кофи, звезда в социалните мрежи. Откакто беше тийнейджър, той се появява много пъти в акаунтите на баща си във Vine и Tiktok. Кейлъб стана известен заедно със своите братя и сестри, като се появи в лозата на баща си и уебсайта на YouTube. Кейлъб също управляваше свой собствен уебсайт Vine, където споделяше редица забавни видеоклипове и шеги. Неговите лози бяха главно видеоклипове с шеги, като този, който качи през май 2014 г., озаглавен „Получих кафе на Джейсън, като изсипах 1 дузина яйца върху главата му!“ По същия начин Калеб беше натрупал значителен брой поддръжници в своята лоза. Той обаче спря след затварянето на приложението. Освен това за Калеб не беше трудно да привлече последователи в Tiktok след стартирането му, тъй като неговите последователи на лозата го намериха и тук. Той започна да споделя видеоклипове за синхронизиране на устни в своя акаунт в Tiktok, @calebcoffee, който има 2,8 милиона фенове и 82,4 милиона харесвания. Калеб може да се види и на страницата на баща му Джейсън в YouTube, в допълнение към Tiktok. Джейсън има канал в YouTube, наречен „Jason Coffee“, който стартира на 12 април 2013 г. и има около 331 хиляди абонати.

Калеб участва в един от епизодите на Джейсън, озаглавен „Въпроси и отговори на Tiktok Family: Jason Coffee, Peyton Coffee и Caleb Coffee адресират вашите въпроси!“ Публикувано е на 4 януари 2019 г. и има 535 000 гледания.

Caleb Coffee приятелка и запознанства

Коя е приятелката на Калеб Кофи? Вероятно е необвързан в момента. Не сме сигурни за сегашното му състояние на връзката, защото Caleb Coffee пази личния си живот далеч от медиите. Поради личния му характер информацията за предишната му приятелка и връзки също е неизвестна.

Говорейки за неговите слухове и противоречия, досега той не е част от тях. Нещо повече, той се фокусира върху личния и професионалния си живот. Caleb Coffee обича да поддържа дистанция от подобни слухове и противоречия.

Също така, знайте за Нетна стойност на Емили Канъм, биография, възраст, гадже

Популярни Публикации