Чад Кимбъл- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Чад Кимбъл е известен американски театрален актьор. Чад Кимбъл е най-известен с ролите си в музикалния театър. Феновете обожаваха неговия образ на Хюи Калхун в Мемфис на Бродуей.

Бързи факти

Пълно име: Чад Кимбъл
Дата на раждане: 02 септември 1976 г
Възраст: 45 години
Хороскоп:
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: актьор
Държава: елен
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 26 август 2022 г
Съпруга Емили Суолоу
Нетна стойност 17 милиона долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата кафяво
Родно място Вашингтон
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството
образование Рузвелт гимназия, Бостънска консерватория
баща Хал Кимбъл
Майка Лорета Кимбъл
Братя и сестри Джил Ейвис, Тод Кимбъл

Биография на Чад Кимбъл

Чад Кимбъл е роден във Вашингтон, Съединени американски щати, на 2 септември 1976 г. Към 2022 г. той ще бъде на 46 години. Хал Кимбъл е негов баща, а Лорета Кимбъл е негова майка. Освен това той има сестра, Джил Ейвис, и брат, Тод Кимбъл.

Докато той е американски гражданин и последовател на християнството. Освен това той е от кавказки етнически произход. Според астрологията той е Дева.По отношение на формалното образование той завършва гимназията Рузвелт в родния си град. Освен това той получава бакалавърска степен по музикален театър от Бостънската консерватория.

 Възраст на Чад Кимбъл

Чад Кимбъл

Височина и тегло на Чад Кимбъл

Чад Кимбъл е изключително красив и притежава невероятна личност. Височината е приблизително 5 фута и 8 инча. Докато той тежи 80 кг. Освен това, когато става въпрос за цялостно измерване на тялото, диапазоните на възможните стойности не са разкрити. Очите му са сини и има кафява коса.

кариера

Чад Кимбъл се утвърди като един от най-добрите актьори в индустрията. Той също така се появява в няколко филмови и телевизионни проекта. Докато той също се е появявал в Signature Theatre в Суини Тод. Утвърждава се предимно като сценичен актьор и става по-известен с ролите си в музикалния театър.

Той също се присъединява към бродуейския мюзикъл „Гражданската война“, след като завършва Бостън. Той също така се появява във възраждането на Off-Broadway на Godspell и възраждането на Бродуей на Into the Woods след мандата си там. Освен това той се появява на Бродуей в мюзикълите Ленън и Добри вибрации. Освен това, някои от другите му творби включват Paper Mill Playhouse в Милбърн, Ню Джърси и Little Fish.

Чад Кимбъл Нет Уърт

Чад Кимбъл се радва на заможен начин на живот със семейството си. В резултат на славата и богатството, които той е натрупал в резултат на работата си до момента. Освен това общата му нетна стойност се оценява на около 17 милиона щатски долара към октомври 2022 г.

Чад Кимбъл Съпруга, брак

Преминавайки към романтичния и личен живот на Чад Кимбъл, той е женен. На 26 август 2018 г. той се жени за Емили Суолоу. Емили Суолоу е добре позната актриса в Съединените щати. Първоначално пътищата им се пресичат на снимачната площадка на La Jolla Playhouse. Живеят охолен живот, но все още нямат деца.

Освен това той няма други връзки. Докато той е откровен относно предпочитанията си по пол. И към днешна дата той не е участвал в никакви спорни събития.

Популярни Публикации