CaCee Cobb- Възраст, Нетно състояние, Височина, Съпруг, Националност

Кейси Коб е известна американска телевизионна личност и съпруга на знаменитост. CaCee Cobb също е добре известна като бивш личен асистент и близък приятел на Джесика Симпсън. Научете повече за нетната стойност на CaCee Cobb, възраст, биография, националност, съпруг, плевене, Instagram, кариера

Бързи факти

Пълно име Кейси Коб
Дата на раждане 03 декември 1977 г
Възраст 45 години
Хороскоп Стрелец
Късметлийско число 3
Щастлив камък Тюркоаз
Щастлив цвят портокал
Най-доброто съвпадение за брак Лъв, Водолей
Пол Женски пол
Професия Съпруга на знаменитост, бивш личен асистент на Джесика Симпсън, телевизионна личност
Държава елен
Височина 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение женен
Дата на брак 15 декември 2012 г
Съпруг Доналд Адеосън Фейсън
Нетна стойност 2 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Размер на тяло 34-25-34 инча
Родно място Дентън Каунти, Тексас
Националност американски
Религия християнството
Братя и сестри един
деца Две (син Роко и дъщеря Уайлдър)
Twitter CaCee Cobb Twitter
Instagram CaCee Cobb Instagram
IMDB CaCee Cobb IMDB
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на CaCee Cobb

CaCee Cobb е родена на 3 декември 1977 г. и сега е на 45 години. Тя е родена в Дентън Каунти, Тексас, а зодията й е Стрелец. Тя не е разкрила никаква информация за своите родители, братя и сестри, образование или личен живот.

CaCee беше мажоретка в гимназията Marlin, според нейния Instagram (MHS). CaCee също споменава и споделя снимки на родителите си в своя Instagram от време на време. Тя също изглежда има по-малък брат или сестра, според снимка в Instagram, публикувана на 14 май 2017 г.Височина и тегло на CaCee Cobb

Колко висока е CaCee Cobb? CaCee Cobb е висока приблизително 5 фута 8 инча или 1,73 метра и тежи приблизително 62 кг или 137 фунта. По същия начин нейните размери на гърдите-талията-ханша са 34-25-34 инча, а размерът на роклята й е 8 (САЩ) или 38. (ЕС). Тя също има руса коса и кафяви очи.

  Кейси Коб

CaCee Cobb позира за снимка Източник: Instagram

Нетната стойност на CaCee Cobb

Каква е нетната стойност на CaCee Cobb? CaCee Cobb's нетната стойност се оценява на около милиона щатски долара към 2021 г. Доналд Фейсън, нейният съпруг, има нетна стойност от 12 милиона долара Щатски долари.

Професионален живот, кариера и стил на живот

CaCee Cobb е телевизионна личност и бивш личен асистент на певицата Джесика Симпсън. Тя е добре известна като знаменитата съпруга на актьора Доналд Фейсън, в допълнение към собствените си професионални постижения. CaCee също е най-известна с работата си по Служител на месеца през 2006 г., The Dukes of Hazzard през 2005 г. и Newlyweds: Nick & Jessica през 2003 г. Що се отнася до професионалния живот на съпруга й, Доналд Фейсън е фантастичен актьор, комик и гласов актьор. Доналд е най-известен с ролите си на д-р Крис Търк в Scrubs от 2001 до 2010 г., както и с Мъри във филма Clueless и последвалите го телевизионни сериали.

Освен това съпругът на CaCee играе Фил Чейс в The Exes от 2011 до 2015 г. Освен това Фейсън се появява в Next Day Air, Waiting to Exhale, Something New, Remember the Titans, Uptown Girls и Kick-Ass 2.

Съпруг и статус на връзка

Кой е съпругът на CaCee Cobb? Donald Adeosun Faison е съпругът на CaCee Cobb. Доналд е известен американски комик, актьор и гласов актьор. Те излизаха шест години, преди да се оженят на 15 декември 2012 г. Двойката беше сгодена от 16 месеца. Сватбата им се състоя в дома на бившия колега на съпруга й от Scrubs и най-добър приятел, Зак Браф. По време на сватбата им Зак беше и шафер. Освен това шаферката на CaCee беше певицата Джесика Симпсън. CaCee беше личен асистент на Джесика. CaCee и Donald имат две биологични деца. Те имат син на име Роко, който е роден през 2013 г. и дъщеря на име Уайлдър, която е родена през 2015 г. Джесика Симпсън също е кръстница на дъщеря си Уайлдър. Фейсън преди това беше женен за Лиза Аски, преди да се ожени за CaCee. Съпругът на CaCee споделя братски близнаци момче-момиче Дейд и Кая, родени през 1999 г., и син Коби, роден през 2001 г., с Лиза. Dade, Kaya и Kobe се преместиха при CaCee и нейното семейство, след като Лиза почина през 2017 г. Освен това съпругът на CaCee и бившата му приятелка Audrey Ince имат син на име Shawn (роден през 1997 г.) заедно.

Също така, знайте за Лиза Хюз Нетна стойност, възраст, биография, етническа принадлежност

Факти

  • CaCee Cobb е известна американска телевизионна личност и съпруга на знаменитост.
  • CaCee Cobb също е добре известна като бивш личен асистент и добър приятел на певицата Джесика Симпсън.
  • CaCee споделя две биологични деца с Donald.
  • Двамата имат син Роко, роден през 2013 г., и дъщеря Уайлдър, родена през 2015 г.
  • Освен това кръстницата на дъщеря й Уайлдър е Джесика Симпсън.

Популярни Публикации