Byeon Woo-Seok- Възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Byeon Woo-Seok е красив южнокорейски актьор, модел и Instagram знаменитост. Byeon Woo-Seok дебютира като актьор в драмата на tvN Dear My Friends през 2016 г. Научете всичко за Byeon Woo-Seok Възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Бързи факти

Пълно име: Woo-Seok Byeon
Дата на раждане: 31 октомври 1991 г
Възраст: 30 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Мъжки
Професия: Актьор, модел, Instagram звезда
Държава: Южна Кореа
Височина: 6 фута 2 инча (1,88 м)
Семейно положение: единичен
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Сеул
Националност южно корейски
Братя и сестри една сестра

Byeon Woo-Seok Биография

Byeon Woo-Seok е роден на 31 октомври 1991 г. в Сеул, Южна Корея, и е южнокорейски гражданин. Сегашната му възраст е 29 години и е роден под знака на Скорпион. Що се отнася до семейството, той има по-голяма сестра, чието име не се разкрива.

Освен това той не е споменал нищо за семейството си. Родителите му, от друга страна, не бяха във възторг от това да се занимава с моделство, въпреки факта, че го подкрепяха откакто започна да се изявява. Освен това посещава факултета за театър и филм. Сега той е уволнен от армията. Освен това той притежава чихуахуа на име Мочи.Височина и тегло

Byeon Woo-Seok е висок 6 фута 2 инча . По същия начин Byeon тежи приблизително 73 килограма. Той има слаба и елегантна фигура, която допълва личността му доста добре. Той поддържа тялото си във форма, като прави ежедневни упражнения. Освен това той има чифт красиви тъмнокафяви очи и здрава кафява коса.

кариера

Byeon направи своя дебют като модел по време на F/W Men’s Fashion Show 2015. След това прави актьорския си дебют през 2016 г. с малка роля в телевизионния сериал на SBS „Лунни любовници: Алено сърце Рио“ като Ha-boyfriend. jin's Като резултат; той участва в драмата на tvN Dear My Friends. През 2013 г. работи като административен служител в отдел „Обществена информация” на 37-мо управление.
Той също така се появява в музикалния видеоклип на Lena Park за Sweet (2014). Byeon преди това беше свързан с BH Entertainment. Оттогава той участва в няколко телевизионни драми, включително „Flower Crew: Joseon Marriage Agency“ и „Search: WWW“. Той беше възхвален от публиката за изпълнението си на До-Джун във „Flower Crew: Брачна агенция на Чосон“.
По същия начин той беше избран за главна роля в телевизионния сериал на tvN „Record of Youth“ през 2020 г. Там той участва като Won Hae-Hyo с Park So-dam и Park Bo-gum. В резултат на това той придоби популярност след появата си в Record of Youth.

Нетната стойност на Byeon Woo-Seok през 2022 г

Нетното състояние на Byeon Woo-Seok е около 2 милиона долара към 2022 г. Като талантлив и развиващ се актьор и модел, той несъмнено печели богатства. Неговата актьорска и моделска кариера може да му осигури по-голямата част от парите му.

Byeon Woo-Seok приятелка и запознанства

Byeon Woo-Seok никога не е разкривал миналото си на срещи. Той никога не е бил свързван публично с никого. Статусът на връзката му обаче засега остава необвързан. Той най-вероятно концентрира текущите си усилия върху кариерата и развитието на уменията си. Според неговия елегантен външен вид и скъп характер, той със сигурност ще намери прекрасна и любяща половинка тази година.

Популярни Публикации