Bunty Agarwal- Нетна стойност, биография, възраст, съпруг, височина, Instagram, кариера

Бънти Агарвал е известна индийска бизнесдама и знаменита тъща на актьора Рана Даггубати. Bunty Bajaj също така служи като директор и творчески директор на бижутерската компания Krsala jewels. Научете повече за нетната стойност на Бънти Баджай, биография, възраст, съпруг, височина, националност, етническа принадлежност, Instagram, кариера

Бързи факти

Истинско име: Бънти Агарвал
Пол: Женски пол
Професия: Предприемач, дизайнер, директор и креативен ръководител на Krsala jewel, знаменита свекърва на Rana Daggubati
Държава: Индия
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Суреш Баджадж
Нетна стойност 21 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Размер на тяло 33-26-33 инча
Родно място Хайдерабад
Националност индийски
Етническа принадлежност южноазиатски (индийски)
Религия индуизъм
образование гимназия 'Свети Георги'; Технологичен университет Джавахарлал Неру
баща Рамаватар Агарвал
Майка Бимла Деви
Братя и сестри Един (брат Раджив Агарвал)
деца Две (син: Самарт Баджай; дъщеря: Михика Баджай)
Facebook Бънти Агарвал във Facebook
Instagram Бънти Агарвал Instagram
Лична мрежа Лична мрежа на Bunty Agarwal

Възраст и ранен живот на Бънти Агарвал

Бънти Агарвал е роден в 1969 г , и тя е сега 53 години. Тя е родом от Хайдерабад, Индия. По време на академичната си кариера Бънти посещава гимназията St. George’s Grammer School в Хайдерабад.

По-късно тя получава диплома по интериорен дизайн от Технологичния университет Джавахарлал Неру, също в Хайдерабад. Името на бащата на Бънти е Рамаватар Агарвал, а името на майка й е Бимла Деви. По същия начин тя има брат и сестра на име Раджив Агарвал.Височина и тегло на Бънти Агарвал

Колко висок е Бънти Агарвал? Височината й е приблизително 5 фута 6 инча, а телесното й тегло е приблизително 65 кг. Bunty, от друга страна, има измерване на гърдите-талията-ханша от 33-26-33 инча. Има тъмнокафяви очи и тъмнокафява коса.

  Бънти Агарвал

Височина на Бънти Агарвал (Източник: Pinterest)

Професионален живот на Бънти Агарвал

По отношение на професионализма, Bunty Bajaj работи като интериорен дизайнер и предприемач. През 2018 г. тя и дъщеря й Михика се появиха на корицата на списанието You & I. Бънти е и директор и творчески директор на известната индийска марка за бижута Krsala.

Bunty също постигна национално признание за своите Bunty Bajaj Creations през последните две десетилетия. Тази компания беше обявена за един от петте най-добри мениджъри на събития в Индия от Business Today. Бънти също се издигна до позицията на най-добрия организатор на сватби в градовете-побратими. Бънти все още е възхвалявана за изключителната си работа в тази област. По същия начин, Miheeka Bunty, дъщерята на Bunty, е основател на Dew Drop Design Studio.

Нетна стойност и доходи на Bunty Agarwal

Колко е нетната стойност на Bunty Agarwal? Нетната й стойност се оценява на около 150 крори рупии (приблизително 21 милиона щатски долара)

Бънти Агарвал Съпруг и статус на връзка

Кой е съпругът на Бънти Агарвал? Suresh Bajaj е съпругът на Bunty Bajaj. Бънти и Суреш имат две деца: Самарт, син, и Михика Баджай, дъщеря. Семейство Bajaj в момента живее в Prashasan Nagar, Jubilee Hills, Хайдерабад. Номерът на къщата на семейството е 8-2-293, път 15, парцел 93.

По отношение на връзките на децата й, синът на Бънти, Самарт, се жени за Саша Равал през декември 2015 г. Кунал Равал, известен индийски моден дизайнер, има сестра на име Саша. По същия начин дъщерята на Бънти, Михика, се омъжи за актьора Рана Даггубати на 8 август 2020 г.

Двойката се сгоди по-рано тази година на 21 май 2020 г. и се ожениха в Ramanaidu Studios. Рана Дагубати, зетят на Бънти, е известен актьор, продуцент, телевизионна личност, координатор на визуални ефекти и предприемач. Рана е най-известен с работата си във филми на телугу, тамил и хинди.

Социална медия

Акаунтите на Bunty Bajaj в социалните медии включват Instagram (@buntybajaj) и Twitter (@buntybajaj). Бънти има над 806 хиляди последователи в личния си акаунт, докато пише тази биография през юни 2021 г. Тя също има личен акаунт във Facebook, където можем да я добавим като приятел.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 6.
  2. Тя е омъжена.
  3. Тя е активна в социалните мрежи.

Също така, знайте за Нетна стойност на Sheree Zampino, биография, възраст, съпруг

Популярни Публикации