Bubzbeauty започна да се среща отново след раздялата с бившия си съпруг

Bubzbeauty обяви развода си от тогавашния си съпруг във Въпроси и отговори в Instagram през март 2020 г. Тя каза същото във видеоклип в канала си в YouTube няколко дни след разкриването на Instagram. Някои последователи бяха съкрушени от новината, но точно когато се примириха с това, YouTuber разкри, че вече се вижда с друг.

Bubzbeauty обяви развода си през март 2020 г.

Фен попита за брака на YouTuber през март 2020 г., след като тя намекна за края му. Фенът каза, че всички трябва да знаят какво се е случило. Вече не сме заедно, но не е нужно да оправдавам съществуването си. Забележката беше споделена в Reddit, където феновете отбелязаха нейния провален брак. Други бяха опустошени от потвърждението в същото време. Много от последователите й бяха убедени, че бившият й съпруг й изневерява.

 BubzbeautyДвамата с бившия й съпруг се разбирали добре.

Скоро по-късно тя заяви във видео, че трябва да предаде новината за раздялата си, но не чувства задължение да навлиза в дълбочина. Вместо това тя говори за това как се е изкачила над събитието, за да възвърне перспективата и спокойствието. Тя също така спомена колко смирителни са били предходните четири месеца. Въпреки това тя беше най-щастливата от шест месеца насам. Тя мислеше, че каквото и да се случи, е предопределено и че най-накрая всичко започва да си идва на мястото. Бъбз също така заяви, че тя и бившият й съпруг Тим, чието фамилно име все още е неизвестно на обществеността, са били в добри отношения и че са се фокусирали върху отглеждането на децата си, Исак и Айла, така че да останат здрави и щастливи.

Феновете се притесниха, когато тя започна да излиза отново.

Според Guru Gossip, Bubz е имал ново гадже до края на 2020 г. и постоянно е публикувал за него в Instagram. Един потребител каза, че YouTuber е отишъл на плажа с мъжа през януари 2021 г., но тя е пуснала само видео, обърнато назад. Емоджи скрива друго качено от нея селфи на същия мистериозен човек.

 Bubzbeauty

Bubzbeauty (Източник: Google)

Имаше многобройни записани подобни наблюдения, но всички те имаха едно общо нещо: тя никога не разкриваше лицето му. Друг потребител заяви, че YouTuber изглежда много по-щастлива във влоговете си около януари. Не бяха сигурни дали щастието й произтичаше от отсъствието на Тим или от присъствието на г-н Дървосекач. Така тя очевидно е нарекла мистериозния човек. Някои фенове бяха уплашени, че тя излиза толкова скоро след развода си. Те рационализираха тревогите си, като казаха, че тя не би могла да се отдалечи от бившия си съпруг толкова бързо.

Популярни Публикации