BTS V са избрани за „Най-красивото лице на K-pop“ през 2022 г

V от BTS , с истинско име Ким Тае-Хюнг, отново е в светлината на прожекторите заради ненадминатата си красота и харизма. В бразилския развлекателен сайт Dabeme Pop, който е видна платформа за онлайн гласуване, K-pop идолът беше избран за №1 като „Най-красивото лице на K-pop“.

Всеки член на световноизвестната K-pop група е признат за своите индивидуални силни страни и таланти от създаването на групата. Те също са спечелили редица онлайн конкурси за гласуване в различни категории. TC Candler преди това посочи Jungkook и V сред първите 10 най-красиви лица в света.

Most Handsome Faces of K-pop’ включва V, Jimin, Bambam, Mark Tuan и други на BTS.

Dabeme Pop, бразилски развлекателен уебсайт, публикува списък с „Топ 100 – Най-красивите лица на K-pop през 2022 г.“ на 22 март. Резултатите бяха в полза на V на BTS и той беше коронован за „Най-красивото лице“ на K-pop' през 2022 г. след натрупване на гласове от фенове по целия свят. BTS

BTS' V

V заема първо място в списъка с 1 567 464 гласа, докато Jimin е втори с 1 237 456 гласа. Jungkook, член на групата, е на пето място. Както отбелязват феновете, преднината на V е заслужена, тъй като K-pop изпълнителят също е избран за визуален център на K-pop от няколко корейски медии.

Членовете на GOT7 и BTS доминираха в първите четиринадесет места в интернет списъка. Поради факта, че и двете групи имат седем члена, е ясно, че Ahgases и ARMYs са имали пряка конкуренция за гласуване.

Характеристиките на лицето на V са добре известни не само в K-pop бизнеса, но и в целия свят. Множество международни медии класираха талантливия артист сред списъците „Най-красивите мъже на 2022 г.“ от началото на годината, заедно със знаменитости като Хенри Кавил, Робърт Патерсън и други.

Феновете са много щастливи, че BTS V спечелиха първото място

Когато феновете научиха новината, те се стекоха в Twitter, за да поздравят V за спечелването на състезанието за онлайн гласуване и изразиха радостта си, като изпратиха множество снимки и видеоклипове на V от цялата му кариера като доказателство за победата му.

Междувременно южнокорейски козметични лекари похвалиха V за страхотната му оптика и симетрично лице в скорошен видеоклип в YouTube.

Чертите на лицето на V се считат за национално богатство, според тях. Лекарите продължиха да възхваляват лицето му, като посочиха, че той има някои уникални черти, които го отличават от другите корейци. Страничният профил на V, според д-р Lee Jae-jun, е произведение на изкуството.

Популярни Публикации