BTS Jung Kook дебютира с 6 милиона Spotify глобални потоци след Хари Стайлс и Чарли Пут

Имаме цялата информация за това как BTS Jung Kook пренаписват историята на Spotify. Дебютните стриймвания на BTS Jung Kook в Spotify Global надхвърлиха 6 милиона, което го направи първият азиатски солов изпълнител, който се нарежда до западните звезди Хари Стайлс и Чарли Пут. Stay Alive, соловият му сингъл, дебютира под номер три в Spotify Global, с 4,7 милиона филтрирани премиерни потоци. Освен това, неговата съвместна мелодия Left and Right дебютира под номер три в гореспоменатия списък с 6.7 филтрирани първоначални потоци.

С невероятния успех на Left and Right в Spotify Global, BTS Jung Kook станаха най-търсеният азиатски солист, спечелвайки 6 милиона слушания. Освен Jung Kook, Charlie Puth и Harry Styles, други музиканти в списъка включват Jack Harlow и Bad Bunny.

ARMY аплодират успехите на Spotify на BTS Jung Kook.

Феновете разбираемо са доволни от постиженията на BTS Jung Kook в Spotify Global. Въпреки че все още не е направил соловия си дебют, той вече пише история на Spotify. По-долу са някои отзивите на феновете. King: феновете дават този фантастичен псевдоним на BTS Jung Kook и му пасва добре. Jung Kook от BTS беше обявен за корейска поп звезда и не бяха изречени по-верни думи. Преди това Stay Alive на BTS Jung Kook беше 31 дни в глобалната класация на Spotify, което я направи най-дългата песен в класациите на мъжки солист на Kpop, когато беше пусната през юни.

 Юнг Кук

Той надживя песента Christmas Tree на колегата си V с един ден, както и три съвместни песни на SUGA: Blueberry Eyes от Max ft SUGA с два дни, Girl Of My Dreams от JuiceWrld с SUGA със седем дни и Eight от IU с Agust D хитмейкър с осем дни. Междувременно Left and Right на Jung Kook дебютира на трето място в глобалния списък на Spotify с 6 792 908 милиона стриймвания.

Jung Kook е последван от On the Ground на BLACKPINK Rosé, който има 3,26 милиона гледания, и соловия дебют на Lisa LALISA, който има 3,25 милиона слушания. И накрая, певицата от BTS SUGA допълва списъка с нейния съвместен хит Girl of My Dreams, който има 3,2 милиона стриймвания.

Weverse ще излъчи на живо изпълнението на BTS в Пусан.

Освен триумфалното завръщане на Bangtan към груповите дейности, представянето на BTS в Busan е едно от най-дългоочакваните K-pop събития през следващите месеци. Bangtan ще играе на стадион Asiad в Бусан, който също е родният град на Jung Kook и Jimin, и имаме още по-вълнуващи новини за ARMY. Концертът на Busan World Expo 2030 BTS Yet To Come в Пусан, според Weverse, ще бъде излъчен чрез функцията за видео в реално време Weverse Live, която е достъпна за абонатите на приложението.

 Юнг Кук

Феновете могат да гледат концерта на своите компютри или телевизори. Weverse TV има приложения за компютър, уеб и смарт телевизори. Благодарение на преводите на приложението на осем езика, феновете могат да се насладят на шоуто, като същевременно разбират какво казват музикантите. Jung Kook и неговите колеги от групата помагат на Южна Корея да спечели кандидатурата за Световното изложение през 2030 г.

Популярни Публикации