Брус Уилис и Деми Мур отново ли са заедно?

Горе-долу по същото време бившата му съпруга и актриса Деми Мур публикува съобщение в подкрепа на Брус в профила си в Instagram. Въпреки развода си, бившата двойка е забелязана да прекарва много време заедно. Наскоро Деми честити рождения ден на Брус със снимка на двамата заедно.

Благодарим за нашето смесено семейство, написа тя в надписа.

Много хора се чудеха дали все още са заедно заради очарователната им връзка.Събират ли се отново Брус Уилис и Деми Мур

Деми и Брус вече не бяха заедно след развода си през 1998 г. Те обаче имат много специална връзка. От 1987 до 2000 г. двойката е женена и има три деца заедно.

Румър, Скаут и Талула, техните три дъщери, са родени съответно през 1988, 1991 и 1994 г. Те останаха близки след развода си и сега са смесено семейство. Въпреки факта, че продължиха с нови партньори и се ожениха повторно, Брус и Деми бяха отлични родители. До такава степен, че бившата двойка и дъщерите им бяха поставени под карантина заедно по време на епидемията от коронавирус.

Деми последователно демонстрира любовта и подкрепата си към Брус и тяхното специално приятелство е наистина възхитително.

Тяхното СМЕСЕНО СЕМЕЙСТВО

През 2009 г. Брус се жени за Ема Хеминг, от която има две деца. Когато Деми и Аштън Къчър се ожениха, Ема каза, че са имали комфортна и забавна връзка. Брус дори ги описа като племе.

Тяхната връзка предизвика интереса на хората, защото не всички бивши любовници се разбират като Деми и Брус. Това предизвика голям интерес, защото всеки може да разбере обидата и завистта при разпадането на брака, но не разбира как мога да се разбирам с бившия си по този начин, каза Брус.

Деми и аз взехме решение да дадем приоритет на децата и сме истински късметлии, че се оказа, че всички се забавляваме заедно, каза той.

Медицинското състояние на Брус натъжи феновете

Новината за здравословното състояние на Брус натъжи феновете му. Те се втурнаха към Twitter, за да му изпратят най-добрите си пожелания.

Колко тъжно, туитна един човек. Брус Уилис ни забавлява от десетилетия. Пожелаваме му късмет.

Еха!!! Не е Брус Уилис. Обожавам го и таланта му. Надявам се здравето му да се подобри и да може отново да работи по собствено желание, пише друг.

И така, тъжна любов Брус Уилис, написа друг фен. Надявам се той и семейството му да са добре въпреки всичко. Прегръдки на всички. Много ще липсвате на големия екран.

Популярни Публикации