Бруклин и Бейли Макнайт вярват, че Кайли Дженър е откраднала маркетинговите им стратегии

Бруклин и Бейли МакНайт, известни близнаци YouTuber, пуснаха ITK, марка за грижа за кожата от 15 части, налична в Walmart, през август 2022 г. ITK означава информираност и двойката обещава да информира клиентите си за грижата за кожата. Продуктите на ITK варират от почистващи препарати и лепенки за пъпки до витаминни добавки за цялостно здраве на кожата. Артикулите са вегански, без жестокост и струват или по-малко. Brooklyn и Bailey популяризираха стоките си във всички свои канали в социалните медии от въвеждането им, но на 13 септември 2022 г. те имаха нещо ново да предложат на своите фенове в Instagram истории.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от The original Tiktokroom (@tiktokroomtm)

Бруклин и Бейли Макнайт смятат, че Кайли Дженър ги е ограбила.

Сестрите твърдят в поредица от публикации в Instagram, че Кайли Дженър или ги е плагиатствала, или че техните маркетингови екипи имат подобни маркетингови идеи. Те споделиха няколко причини за чувствата си, започвайки с клип в Instagram на тяхната компания за дрехи Lash Next Door. Във филма са използвани червен телефон с въртящо се устройство и чифт ръце, които звънят на цифрите 12, 15, 22 и 5, символизиращи буквите L, O, V и E. Това беше намек, че предстоящото им стартиране ще бъде на 14 февруари 2022 г. Бейли Макнайт

След това сестрите включиха видео на новото рекламно видео на Kylie Cosmetics на Дженър в следващата статия. Във видеото на Дженър имаше подобен червен телефон с въртящ се диск, но нейният звънна. Крис Дженър, нейната майка, се обади по телефона, за да напомни на козметичния предприемач за предстоящото пускане на нейния продукт. Това беше просто един от трите паралела, които сестрата видя. Изглежда, че Дженър е имитирал ITK фотографията на сестрите за рекламата на Кайли Скин във втората. Бруклин и Бейли заснеха променящата си цвят маска върху легло или върху дървена вана с цветя. Междувременно Дженър подреди лавандуловите си принадлежности за баня върху дървена вана.

И накрая, ITK и Кайли Скин показаха идентични описания на продукти, с изключение на това, че снимката на Бруклин и Бейли беше публикувана на 9 юли 2022 г., докато тази на Дженър беше публикувана на 24 август 2022 г. Сестрата близначка завърши съобщението си, като каза, че са видели дама в TikTok се оплаква, че Дженър я имитира и че може да не е единствената жертва.

Нетизените реагират на приликата

Историите в Instagram на Бруклин и Бейли бяха откраднати и споделени повторно на оригиналния екран на Tiktokroom, а последователите изразиха мнението си за сценария в коментарите. Според забележките, публикувани от нетизени, някои смятат, че Дженър ги е плагиатствал. Трябва да прочетете цялата статия, която тя публикува. Честно казано, това е повече от съвпадение, каза един човек.

 Бейли Макнайт

Други обаче не бяха съгласни с близнаците. Сякаш Кайли ще почувства необходимостта да направи това, каза един фен на Дженър. Междувременно друг отбеляза, че Дженър не може да ги възпроизведе, тъй като дори и да са качени по-късно от близнаците, процедурата зад кулисите най-вероятно е отнела месеци.

Трета група смята, че тези концепции са били използвани толкова често, че вече не са нови.

Тези концепции не са творчески; те са правени толкова много пъти преди, отбеляза един човек, докато друг добави, Идвайки от някой, който работи в маркетинга: няма нищо оригинално в това.

Дженър все още не е отговорила на обвиненията.

Популярни Публикации