Бруклин Гибънс - възраст, гадже, височина, нетно състояние, кариера, националност

Бруклин Гибънс е TikTok звезда от Съединените щати, най-известна със своя начин на живот, танци и свързано с музиката видео клипово съдържание. Тя често се появява във видеоклипове в TikTok със свои близки приятели. Тя има популярен акаунт в Instagram, където публикува повече съдържание в социалните медии, свързано с начина на живот и приятелите. Научете повече за нетната стойност на Бруклин Гибънс, възраст, биография, етническа принадлежност, националност, височина, гадже, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Бруклин Гибънс
Псевдоним Бруклин
Възраст 19 годишен
рожден ден 29 декември 2003 г
Известен с TIKTOK STAR
Родно място Съединени щати
Националност американски
Сексуалност Направо
Религия N/A
Пол Женски пол
Етническа принадлежност Смесени
Зодия Рак
Височина/ Висок прибл. 5 фута 5 инча
Тегло прибл. 54 кг
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Размер на роклята N/A
Номер на обувка N/A
Съпруг N/A
Нетна стойност 500 хиляди долара
Марки N/A
Хоби Пътуване, пазаруване

Възраст и националност на Бруклин Гибънс

На колко години е Бруклин Гибънс? Бруклин Гибънс е роден на 29 декември 2003 г. в САЩ. Тя е 19 години към 2022 г. Тя е американска гражданка. Няма информация относно родителите, братята и сестрите на Бруклин Гибънс и други подробности за семейството. Бруклин Гибънс също все още не е споделила прозрения за своето образователно пътуване.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Бруклин Гибънс? Тя е висока 5 фута 5 инча и тежи около 54 кг. Бруклин Гибънс има кафява коса и красиви тъмнокафяви очи. Освен това тя има очарователна личност и зашеметяваща фигура. Освен това, няма допълнителна информация относно другите подробности за измерването на тялото на младата звезда, като нейните размери на гръдния кош, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н.Нетната стойност на Бруклин Гибънс 2022 г

Колко е нетната стойност на Бруклин Гибънс? От професионалната си кариера като звезда на Tik Tok и личност в социалните медии, Бруклин Гибънс има доста добри приходи. Тя обаче не е разкрила доходите си. Към 2022 г. нетната стойност на Бруклин Гибънс се оценява на 500 хиляди долара.

кариера

Тя е многостранно талантлива и има широк спектър от интереси. Бруклин Гибънс придоби огромна популярност в социалните медии и е следван от огромен брой фенове. Нейният удивителен талант и всеотдайност са основният ключ към нейния успех.

Гадже и връзка

Кой е гаджето на Бруклин Гибънс? Тя е много поверителна за личния си живот и връзка. Тя не е разкрила никаква информация за гаджето и връзката си. Така че поради липса на прозрачност, няма информация за нейните предишни връзки, бивши и връзки. Най-вероятно е необвързана и може би в момента се фокусира върху кариерата си.

Факти

  • Тя има огромни фенове и последователи в акаунта си в Tik Tok
  • Тя е голям любител на животните
  • Нейното нетно състояние е 500 000 долара към 2021 г
  • Тя танцува на песента Drivers License на Оливия Родриго.
  • Морган е името на сестра й. В акаунта й в TikTok тя и майка й Джени са танцували заедно.
  • Тя има почти 290 000 последователи в акаунта си в TikTok.

Популярни Публикации