Бруклин Габи - биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Бруклин Габи е моден и лайфстайл блогър с хиляди последователи в TikTok. Бруклин Габи също е част от групата за сътрудничество на TikTok „The Muser Mash“. Знайте всичко за Бруклин Габи - биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Бързи факти

Пълно име: Бруклин Габи
Дата на раждане: 19 юли 2002 г
Възраст: 19 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Женски пол
Професия: YouTuber, Instagram Star, TikTok Star
Държава: елен
Височина: 5 фута 3 инча (1,60 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност милион – милиона
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Националност американски

Бруклин Габи Биография

Бруклин Габи е родена на 19 юли 2002 г. Тя е родена и израснала в Съединените американски щати. В момента тя е на 18 години и астрологично е Рак. Габи има брат, който се появи в нейно видео в YouTube, но не се споменава по име. Брат й я гримира във видеото за клип в YouTube.

Освен това няма повече подробности за нейната семейна история. По същия начин тя не е споменала мястото си на обучение. Въпреки това, тя трябва да завърши гимназия на 25 май 2020 г. Освен това тя сподели снимки от деня на дипломирането си на страницата си в Instagram.Височина и тегло

Габи е прекрасна млада дама със симпатичен характер. Тя е висока 5 фута 3 инча и тежи приблизително 57 килограма. Тя не е разкрила точните си телесни мерки. Въпреки това, тя притежава извита и привлекателна фигура на тялото. Освен това тя има прекрасни сини очи и дълга копринено руса коса. Светлият тен на Габи допълва нейното поведение.

кариера

Габи е моден блогър, която е най-известна със своите видеоклипове в TikTok. През декември 2015 г. тя започна да публикува в TikTok. Освен това тя се присъедини към група за сътрудничество в TikTok, наречена The Muser Mash, когато приложението все още беше известно като musical.ly. Габи започна своя едноименен блог с намерението да демонстрира мода за момичета на нейната възраст.

Бруклин се присъедини към Wanderlust като посланик на марката и си партнира с модната марка Terez. Освен това тя желае прием в The Fashion Institute of Design & Merchandising. Освен това тя се познава с момичетата от ForEverAndForAva, Everleigh Soutas и Ava Foley.

Тя е добре известна в TikTok със създаването на видеоклипове, които включват синхронизиране на устни, танци, преходи и комедия. Освен това Габи стана известна благодарение на отделни видеоклипове на TikTok, които станаха вирусни в социалните медии. Тя също е добре позната в Instagram и има над 115 хиляди последователи. Тя е известна с публикуването на различни модни визии, настроения и други изображения от ежедневието си в платформата. Въпреки това нейните публикации в Instagram информират феновете й за текущия й живот.

Габи започва кариерата си в YouTube на 15 септември 2015 г. с едноименен канал. Там тя публикува видеоклипове за мода, развлечения, проекти „Направи си сам“, сесии с въпроси и отговори и обиколки, както и влогове. Тя обаче е качила само четири видеоклипа в него. Тя започна да качва видеоклипове в канала на 2 юли 2020 г. „Pretty Little Liars tiktok“, „Tiktok happy 4th of July“, „Tiktok dance“ и „Tiktok dance All About Cake“ са сред видеоклиповете, които е публикувала.

Бруклин Габи Нетна стойност през 2022 г

Габи е изгряваща звезда в социалните медии в началото на двайсетте. Тя може да изкарва уважаван живот от професията си. Нейният ангажимент към кариерата й я тласка толкова далеч. Въпреки това, Нетното състояние на Бруклин Габи се оценява на между 1 и 5 милиона долара към 2022 г.

Бруклин Габи Гадже и запознанства

В момента е необвързана. Тя е сама и се възползва максимално от живота си. Габи е отшелник, когато става въпрос за личния й живот. Тя обаче е по-загрижена за кариерата си, отколкото за връзките. Въпрос на време е обаче тя да влезе във връзка.

По същия начин няма доказателства, че тя е била замесена в някакви слухове или противоречия. Тя стои настрана от слухове, които могат да застрашат кариерата й. Тя обаче не демонстрира интерес да печели популярност чрез тези дейности.

Популярни Публикации