Брук Саймъндс - Уики, възраст, височина, етническа принадлежност, съпруг, нетна стойност, кариера

Брук Саймъндс (роден между 1980 и 1984 г., възраст 38-42 години) е известен австралийски съпруг на знаменитост, медийна личност и предприемач от Херви Рейндж, Куинсланд. Тя е добре известна в индустрията като бившата съпруга на Андрю Саймъндс. Андрю Саймъндс, както всички знаят, беше известен австралийски играч на крикет и спортист. Той също така беше играч на международната зала на славата по крикет, според страницата му в Wikipedia.

Според докладите, Андрю е изиграл над 875 тестови, ODI, FC и LA мачове по време на кариерата си по крикет. Според най-новите доклади Андрю Саймъндс е починал на 14 май 2022 г. на 46-годишна възраст. В Таунсвил, Куинсланд, той е убит при автомобилна катастрофа. Що се отнася до бившата му съпруга, Брук е предприемач. Тази статия съдържа информация за биографията на Брук Саймъндс.

Бързи факти

Пълно истинско име Брук Маршал.
Известен като Брук Саймъндс.
Възраст (към 2022 г.) Ч/Б 38-42г.
Професия Известна съпруга, медийно лице и предприемач.
Дата на раждане Ч/Б 1980-1984.
Място на раждане Херви Рейндж, Куинсланд, Австралия.
Сегашен адрес Куинсланд, Австралия.
образование Завършвам.
Алма матер Англиканско училище 'Вси светии'.
Нетна стойност 0K-400K USD (приблизително).
Националност австралийски.
Етническа принадлежност Бяло.
Религия Кристиян.
Зодия Ще се актуализира.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″
В метри: 1.67 m
В сантиметри: 167 см
Тегло (прибл.) В килограми: 55 кг
В паундове: 121 lbs
Цвят на очите Син.
Цвят на косата Рус.
Пластична операция Не се знае.
Номер на обувка 5 US.

Биография на Брук Саймъндс

Тази прекрасна дама е родена в Херви Рейндж, Куинсланд, Австралия от родителите си. Действителната дата на раждане на Брук обаче не е известна. Вярваме, че Брук Саймъндс е на възраст между 38 и 42 години (към 2022 г.). Според това годината на нейното раждане е между 1980 и 1984 г. Тя е християнка. Пълното име на Брук, според нашето проучване, е Брук Маршал.Образование на Брук Саймъндс

Тя е образована дама. Открихме, че тя е завършила обучението си в англиканското училище All Saints след задълбочено проучване. Тя познава Андрю от дете.

  Брук Саймъндс

Брук Саймъндс с бившия си съпруг (Източник: Pinterest)

Семейство Брук Саймъндс

Брук Маршал е родена в проспериращо семейство. Родителите й са собственици на бизнес, които живеят в Австралия. Освен това тя е от бял кавказки етнос. Нейната вяра е християнството. Брук отказва да разкрие имената на близките си. Ще се опитаме да намерим информация за нейното семейство и да актуализираме този раздел възможно най-скоро.

Статус на връзка с Брук Саймъндс

Брук е добре позната в индустрията като бившата съпруга на Андрю Саймъндс. Брук и Андрю са били приятели от детството, според съобщения в медиите. Те също прекараха известно време в учене заедно. Брук и Андрю Саймъндс се ожениха на 24 април 2004 г. в англиканската катедрала 'Сейнт Джон' в Бризбейн, според News.com.

Джейми Хансън направи техните сватбени снимки, които също са достъпни в интернет. Сватбата им обаче не продължи дълго. Андрю и Брук се разведоха през септември 2005 г. по лични причини. По-късно Андрю започва да се среща с Кейти Джонсън.

След това Андрю Саймъндс се жени за Лора Саймъндс. Андрю и Лора имат две деца, Клои и Били Саймъндс. Бившият съпруг на Брук, Андрю Саймъндс, загина при автомобилна катастрофа на 14 май 2022 г. По това време той беше на 46 години. Няма налична информация за текущите връзки на Брук Саймъндс.

кариера

Брук Саймъндс, според съобщения в медиите, е успешен предприемач. В момента работи в Австралия. Не успяхме да намерим точната й професионална информация.

Според нашето проучване тя има и собствен страничен бизнес. Брук също се интересува много от крикет. Скоро ще актуализираме нейната професионална информация. Бившият й съпруг, Андрю, от друга страна, беше известен играч на крикет.

Нетната стойност на Брук Саймъндс

Що се отнася до нейното богатство, Брук Маршал изкарва добре от професионалната си кариера. Към октомври 2022 г. нетното състояние на Брук се оценява на между 300 000 и 400 000 долара. (приблизително).

Любопитни факти

  • Брук Маршал е истинското име на бившата съпруга на Андрю Саймъндс.
  • Брук и Андрю също са се появявали на различни събития.
  • Андрю беше близък приятел на Юзвендра Чахал, индийски състезател по крикет.
  • Брук е изключително активна в социалните мрежи.
  • Брук Маршал изглеждаше зашеметяващо в бяла рокля на сватбата си.
  • Андрю Саймъндс и Брук се ожениха след 11 години връзка.

Популярни Публикации