Брук Ки - Уики, възраст, етническа принадлежност, гадже, височина, нетна стойност, кариера

Брук Киър е млада и амбициозна американска знаменитост в социалните медии, TikTok Star и YouTuber. Феновете похвалиха нейните невероятни фотосесии, лайфстайл снимки и видеоклипове в различно съдържание, качено в нейните акаунти.

Бързи факти

Пълно име: Брук Киър
Дата на раждане: 02 февруари 2002 г
Възраст: 20 години
Хороскоп: Водолей
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Аметист
Щастлив цвят: Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак: Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол: Женски пол
Професия: Звезда в социалните мрежи
Държава: елен
Височина: 5 фута 4 инча (1,63 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Джани Кардинале
Нетна стойност 0K USD
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Размер на тяло 32-25-32
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството

Биография на Брук Киър

Брук Киър е родена в Съединените американски щати на 2 февруари 2002 г. Към 2022 г. тя ще бъде на 20 години. Няма много налична информация за имената и професиите на нейните родители и братя и сестри. Тя е от американски произход и следва християнската вяра. Освен това тя е от кавказка етническа принадлежност. Водолей е нейният зодиакален знак, според астрологията.

Образование на Брук Киър

По отношение на формалното образование тя завършва образованието си в местно училище в родния си град. Тя също продължава образованието си в университетско ниво.Височина, тегло на Брук Киър

Брук Киър е много привлекателна и има прекрасна личност. Звездата на социалните медии е висока приблизително 5 фута и 4 инча. Тя тежи 56 килограма. Освен това общото измерване на тялото варира от 32 инча бюст до 25 инча талия до 32 инча бедра. Очите й са кафяви, косата й също е кафява.

 Брук Киър

Брук Киър с гаджето си (Източник: Pinterest)

кариера

Младата, красива и талантлива дама работи като актриса и звезда в социалните мрежи. Тя има значителна база от фенове в своите акаунти в социалните медии. Тя също има акаунт в TikTok, който споделя с приятелката си Даниел. Те често публикуват видеоклипове на различни теми, което им помогна да станат известни много бързо. Работила е с A3 Artists Agency, както и с Kreativ Artists.

Тя също има канал в YouTube със собственото си име. Каналът има и значителна база от абонати. Нейният акаунт в Instagram има голям брой последователи. Там тя публикуваше много свои лични и професионални снимки. Тя също се е появявала във филми като Chicken Girls и LA Story: Calabasas. Докато тя съзрява и учи повече, за да се наложи в обществото.

Брук Киър Нетна стойност

Брук Киър живее щастлив живот със семейството си. Към днешна дата тя е известна и богата в резултат на работата си. Освен това към 2022 г. общата й нетна стойност се оценява на около 0k USD.

Брук Киър Гадже, Запознанства

Преминавайки към романтичния и личен живот на Брук Киър, тя не е омъжена. В момента тя има връзка с Джани Кардинале. Той също е сензация в Instagram и популярен поп певец с голяма база от фенове. Вече нямат деца. Освен това тя няма други връзки. Докато тя е открита относно предпочитанията си по пола. И до днес тя не е имала спорни събития.

Популярни Публикации