Брук Даниелс - Биография, Уики, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка

Катрин Бел е добре познато име в актьорския свят, получило международно признание с роли като майор Сара Макензи в телевизионния сериал JAG (1997-2005), Касандра 'Каси' Славея в телевизионния сериал The Good Witch (2015-2019) , и много други. Разгледайте повече за биографията, уикито, възрастта, височината, теглото, нетната стойност, връзката, кариерата и фактите на Брук Даниелс

Бързи факти

Празнувано име Брук Даниелс
Професия актриса
Рождена дата 30 юни 1986 г
Възраст 25 годишен
Родно място Томбал, Тексас, САЩ
Пълно име Брук Даниелс
Зодия Рак
Майка N/A
Семейно положение Неомъжена
Нетна стойност N/A
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Височина N/A
Тегло N/A
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво

Коя е Брук Даниелс? Възраст и биография

Всичко, което знаем за нейния ранен живот е, че е родена на 30 юни 1986 г , в Томбъл, Тексас, САЩ. Тя е дъщеря на актрисата Пени Атуел Джоунс. Тя е 25 годишен. По отношение на образованието, тя посещава държавния университет Сам Хюстън в Хънтсвил, Тексас, но не е известно какво е учила и дали е завършила.

Височината на Брук Даниелс (Източник: Instagram)Как Брук Даниелс преследва кариерата си? Професионален живот

Професионалните усилия на Брук са рядкост; тя е най-известна като актриса с ролите си в късометражния филм Vanguard Dispatch (2005) и телевизионния сериал Shadow Falls през 2006 г. Същата година тя дебютира като Siobhan Scott във филма Change of Life, докато през 2010 г. тя изигра момичето от матрицата в The Apology Dance.

Брук също е известен писател, като е написал и продуцирал телевизионния сериал L Spice през 2011 г., както и е продуцент на проекти като филма Последен дъх през 2010 г.

Брук има син и дъщеря от предишна връзка; тя е била омъжена, но няма налична допълнителна информация за връзката й, включително името на бившия й съпруг и датите, на които са се оженили и развели; тя се разведе приблизително по същото време като Катрин Бел.

Как Катрин спечели слава?

Животът й се промени през 1996 г., когато беше избрана за ролята на Сара Макензи в криминалния драматичен сериал JAG, който се излъчваше до 2005 г., като Катрин се появяваше в 206 епизода на шоуто, спечелило наградата Primetime Emmy, което я направи доста популярна. По време на шоуто тя направи няколко забележителни изяви, включително в телевизионния филм Cab to Canada (1998) и комедийно-драматичния филм Bruce Almighty през 2003 г., между другото.

Не й се наложи да чака дълго за друга дългосрочна роля, тъй като беше избрана за Денис Шерууд в телевизионния сериал Army Wives (2007-2013). Освен това тя изиграва ролята на Касандра Найтингейл в телевизионните филми „Добрата вещица“ от 2008 г. насам и се присъедини към актьорския състав на телевизионния сериал през 2015 г., появявайки се в над 45 епизода на аплодирания от критиката сериал оттогава. Тя се появява в няколко филма през последните години, включително екшън драмата High-Rise Rescue (2017) и романтичната комедия A Summer to Remember (2018), наред с други.

Нетната стойност на Катрин 2022 г

Катрин се е снимала в над 40 филма и телевизионни сериала от началото на кариерата си, което е допринесло за нейното богатство. Според надеждни източници нетното състояние на Бел може да достигне 15 милиона долара към октомври 2022 г.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 7.
  2. Тя обича торти.
  3. Любимият й филм е Доктор Стрейндж.

Популярни Публикации