Bruce Buffer - Биография, Wiki, възраст, височина, нетна стойност, връзка, кариера

Брус Буфер е американски говорител, който в момента работи за събития на UFC като говорител на Octagon. Той също е професионален говорител на ринга по смесени бойни изкуства и бивш състезател по кикбоксьор. Той също така притежава собствена компания, „The Buffer Partnership“, на която е главен изпълнителен директор и президент. Увереното поведение и откровеният характер на Брус го направиха умел и опитен домакин. Освен съобщения за UFC, той води няколко телевизионни предавания и е радиоводещ. Що се отнася до дните му в кикбокса, той притежава черен колан в Tang Soo Doo, базирано на карате корейско бойно изкуство. Въпреки това, поради здравословни проблеми, той не може да продължи с кикбокса. В момента той е изцяло съсредоточен върху компанията си и ролята си на говорител на UFC събития. Научете повече за Bruce Buffer Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетно състояние, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Брус Буфер
Професия Диктор, Кикбоксьор
Рождена дата 21 май 1957 г
Родно място Тълса, Оклахома, САЩ
Зодия Телец
родители Баща: Джо Буфер
Майка: Кони Буфер
Полу брат Майкъл Буфер
Съпруга Ани Бъфър (разведена)
са Дъги Буфер
Нетна стойност 14 милиона долара
Националност американски
Височина 5 фута и 11 инча (180 см/1,80 м)
Тегло 91 кг (200 фунта)
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Сиво бяло

Възраст и биография на Bruce Buffer

Брус Бъфър е роден на 21 май 1957 г , като Брус Антъни Бъфър в Тълса, Оклахома, САЩ. Той е баща на Джо Бъфър и майка на най-голямото дете на Кони Бъфър. Той израства заедно със своя полубрат, Майкъл Бъфър, говорител на бокс и професионална борба. Освен това той е на 65 години и е роден под зодия Телец.

Височина, тегло и измерване на тялото на Bruce Buffer

Брус Бъфър е американски гражданин. Освен това той има типичен тип тяло. Той е висок 5 фута 11 инча (180 см/1,80 м) и тежи около 91 кг (200 фунта). Той има тъмнокафяви очи и коса, която е сиво-бяла на цвят.Обявяване на Bruce Buffer (Източник: Instagram)

Образование на Брус Буфер

Що се отнася до образованието му, Брус Бъфър започва да посещава курсове по бойни изкуства, когато е на тринадесет години. Той беше носител на зелен колан по джудо и тренираше джудо. Освен това той и семейството му се преместват в Малибу, Калифорния, когато той е на петнадесет години, и тук научава за Tang Soo Doo. Той също така притежава черен колан в това карате изкуство. Освен това той опита кикбокс, но трябваше да се откаже поради здравословни проблеми.

Кариера на Bruce Buffer, професионален живот

Bruce Buffer се оттегли от кикбокса, когато беше на тридесет години. След това се запознава с полубрат си Майкъл, с когото в крайна сметка създава партньорство и основава компания. Майкъл нае Брус като свой агент/мениджър, защото той също е говорител на ринга. Брус пое поста главен изпълнителен директор и президент на компанията след стартирането й.

На ринга Брус е известен още като ветеранския глас на Октагона. Той започна като говорител на ММА ринга за UFC и стана известен с рецитирането на известната си крилата фраза „Време е.“ Той също така има свой характерен ход „Буфер 180“, който развълнува публиката му, както и неговите 45, 90 и 360 градуса. Освен това Брус служи като официален говорител на Световните серии по бирен понг. Освен това работи като радио водещ и телевизионен водещ.

Брус Бъфър Запознанства, връзки и афери

Брус Бъфър е разведен, който в момента е необвързан. Той се жени за Ани Бъфър и двойката има син на име Дъги Бъфър. За съжаление те се разведоха през 2015 г.

Социална медия

Bruce Buffer е чест потребител на социалните медии. Неговият акаунт в Twitter (@brucebuffer) има 274,3 хиляди последователи, а акаунтът му в Instagram (@brucebufferufc) има 870 хиляди. По същия начин той има 360 хиляди харесвания и 411 хиляди последователи на страницата си във Facebook. Освен това той има канал в YouTube с 1,91 хиляди абонати.

Нетна стойност на Брус Бъфър 2022 г

Като говорител, Bruce Buffer печели пари от своите събития. Към 2022 г. нетната му стойност се оценява на около 14 милиона долара.

Факти

  1. Започва кариерата си в кикбокса.
  2. В момента е диктор.
  3. Bruce се е бил и в UFC.

Популярни Публикации