Broghan Semrad- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, етническа принадлежност

Броган Семрад е TikTok знаменитост от Съединените щати, която придоби популярност чрез своя едноименен TikTok акаунт. Broghan Semrad качва видеоклипове на себе си как синхронизира устни, танцува, изпълнява комедийни съчетания и музикални монтажи. Знайте всичко за Broghan Semrad- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, етническа принадлежност

Бързи факти

Пълно име: Броган Семрад
Дата на раждане: 02 май 2002 г
Възраст: 19 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: две
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: Instagram Star, TikTok Star
Държава: елен
Височина: 5 фута 10 инча (1,78 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност K
Заплата K
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата кафяво
Родно място Оклахома
Националност американски

Броган Семрад Биография

Броган Семрад е роден на 2 май 2002 г. в Оклахома, Съединени американски щати. Той ще навърши 18 години през 2020 г., а зодията му е Телец. Той не е предоставил информация за семейната си история. В резултат на това той е пропуснал да спомене образованието си. Въпреки това, въз основа на възрастта си, той може да бъде гимназист или абитуриент.

Височина и тегло

Броган е красив млад мъж с очарователна личност и сладко лице. Освен това той притежава приятна личност. Той е висок 5 фута 10 инча и тежи приблизително 76 килограма. Притежава слабо телосложение. Освен това той има лешникови очи и кафява коса. Неговите допълнителни измервания на тялото като гръден кош-талия-ханш, размер на обувката и размер на роклята не са включени.кариера

Броган е знаменитост в TikTok, известен с едноименния си канал. Той е добре известен със своите клипове за моделиране, които често включват синхронизиране на устни и музикални монтажи. Освен това той стартира своя TikTok канал през юни 2019 г. с първата си публикация. Той има над 600 000 последователи в TikTok. Едноименният акаунт на Broghan в Instagram също надхвърли 100 000 последователи. Освен това и двамата с Ерик Монтанес са известни модели на TikTok.

Освен това той е една от най-популярните личности в TikTok. Той е известен предимно със своите комедийни видеоклипове, видеоклипове с танци и изпълнения със синхронизиране на устни в TikTok. Брогън често публикува снимки на себе си, облечен в модни тоалети и като модел в своя Instagram. Страницата му в Instagram бързо набира популярност с класическото си чувство за стил и модни ансамбли.

Освен това той притежава собствен канал в YouTube, който стартира на 29 октомври 2017 г. Той е натрупал хиляди последователи. Въпреки че е натрупал много последователи в канала си в YouTube, той все още не е публикувал видеоклипове и не изглежда да е активен в него. Той обаче може скоро да качи няколко видеоклипа и да стане по-активен в сайта.

Нетна стойност на Broghan Semrad през 2022 г

Преминавайки към печалбите и нетната си стойност, той най-вероятно печели значителна сума пари. Неговите видеоклипове в TikTok може да му спечелят значителна сума пари. Според някои онлайн източници, той печели около 00 на година и има приблизителна нетна стойност от около 000 към 2022 г.

Брогън Семрад Гадже и запознанства

Броган не е в романтична връзка с никого. Той никога не е споменавал предишна връзка. Всъщност няма налична информация относно историята на запознанствата му. Той може да таи чувства към някого, но никога не ги е изразявал. Той може да е зает с кариерата и развитието на уменията си в момента.

По същия начин той поддържа много чист профил и остава настрана от слуховете. Броган не е въвлечен в никакви противоречия или скандали, които биха могли да застрашат неговата лична или професионална репутация.

Популярни Публикации