Британи Фурлан- Биография, възраст, етнос, съпруг, височина, кариера, нетна стойност

Британи Фурлан е актриса, инфлуенсър в социалните медии и телевизионна личност от Съединените щати. Британи Фурлан е добре известна с ролите си в Ridiculousness и E! Това е супата. По същия начин, тя е бивш Viner, който беше обявен за „Viner на годината“ на наградите Streamy.

Бързи факти

Пълно име: Британи Фурлан
Дата на раждане: 05 септември 1986 г
Възраст: 34 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: Съединени Американски щати
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 14 февруари 2019 г
Съпруг Томи Лий
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Размер на тяло 37-25-35
Родно място Перкаси, Пенсилвания
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия Кристиян
образование Завършвам
баща Роналд Корадо Фурлан
Майка Джил Ан Пизано
Братя и сестри Грегъри Дж. Фърлан

Биография на Британи Фурлан

Британи Фурлан е роден на 5 септември 1986 г. и в момента е на 34 години. Пълното име на Британи Джейн Фурлан е Британи Джейн Фурлан и тя е зодия Дева. Британи, от друга страна, е родена в Перкаси, Пенсилвания, и националността й е американка. По същия начин тя идва от смесен етнически произход, родена от италиано-американски родители и практикува християнството. Британи също е дъщеря на Роналд Корадо Фурлан и Джил Ан Пизано, според семейната й история. Бретан, от друга страна, има един брат, Грегъри Дж. Фърлан.

По същия начин в медиите няма много информация за нейното детство. Освен това, що се отнася до образованието й, тя е висше образование. Тя обаче не разкрива учебното заведение, в което е записана.Височина, тегло на Британи Фурлан

Зашеметяващата личност е висока 5 фута 6 инча (66 инча) и тежи приблизително 58 кг (128 фунта). По същия начин нейните жизнени показатели са 37-25-35 инча, а типът на тялото й е Сладострастно. По същия начин тя носи рокля с размер 8 (САЩ). По отношение на външния вид тя има светла кожа, тъмнокафяви очи и тъмнокафява коса.

  Британи Фурлан

Британи Фурлан със съпруга си (Източник: Pinterest)

кариера

Британи Фурлан започва професионалния си живот във Vine, платформа за социални медии. Тя беше един от най-популярните бивши Viners на всички времена, с над 10 милиона последователи. По подобен начин Британи направи кариера с това 6-секундно приложение и натрупа състояние за цял живот в резултат на популярността му. Най-популярните й лози включват „Аз за целия месец октомври“ и „Поп певицата се опитва да се скрие от убиеца.“ Освен това нейните едноредови песни като „Goodwill’s Where the Party’s At“ и „Puhhhfect“ са популярни сред фенове. По същия начин нейната популярност се простира отвъд Vine; тя също има акаунти в YouTube, Instagram и Snapchat.

Британи започна кариерата си в YouTube с едноименния си канал „Brittany Furlan“. Тя се присъедини към канала на 29 май 2013 г. и в момента има 347 000 абонати. Нейните видеоклипове първоначално бяха компилации от нейните лози. По същия начин нейното старо видео е от 11 юни 2013 г. „БРИТАН РАЗКРИВА ВСИЧКО!!!“, написа тя. : BRITTANY FURLAN’S VINE #136′ и е получил над 258 000 гледания. След това другите й ранни видеоклипове включват „КЪДЕ Е ПАРТИТО! „КОМПИЛАЦИЯ КУЧЕТА НА БРЕТАН 1′, КОМПИЛАЦИЯ „ЖИВОТ НА БРИТАНИ“, КОМПИЛАЦИЯ НА НАЙ-ДОБРОТО ОТ БРЕТАН“ и „КОМПИЛАЦИЯ НА КРИЙП 1′

Британи също започна поредица от подкасти в канала си в YouTube. Поредицата подкасти „Worst Firsts“ е подкаст за психичното здраве. По същия начин първият му подкаст беше пуснат на 3 април 2019 г. Първият й подкаст, озаглавен „КАКВО ЩЕ НАПРАВИ ТОМИ ЛИЙ ЗА КОРВЕТ| НАЙ-ЛОШИЯТ ПЪРВИ ПОДКАСТ С БРИТАН ФЪРЛАН,“ получи над 235 хиляди гледания. Освен това Британи има над 22 милиона гледания на неговия канал, който има около 180 видеоклипа. По същия начин нейният видеоклип „WORST FIRSTS – WITH LOGAN PAUL“ има над 3 милиона гледания и е един от най-популярните в канала.

Британи е природозащитник и член на организациите Project Mermaid, в допълнение към кариерата си в социалните медии и телевизионната слава. Тя също така е модел за благотворителна фотосесия, за да повиши осведомеността относно важността на поддържането на океаните и плажовете чисти и здравословна среда за водните създания.

Нетна стойност и награда на Британи Фурлан

Британи Фурлан е много талантлива личност, която работи като инфлуенсър в социалните медии, както и като телевизионна звезда. По същия начин основният й източник на доходи в момента е нейният канал в YouTube, както и телевизионна кариера.

По същия начин тя е номинирана за наградите „Teen Choice Awards“ в категорията Choice Web: Viner. Нейната нетна стойност и печалби обаче все още не са публично достояние към октомври 2022 г. По същия начин няма налична информация за стойността на нейните активи.

Съпруг на Британи Фурлан, брак

Британи Фурлан е праволинейна и в семейна връзка. Тя се срещаше с барабаниста на Motley Crue Томи Лий, а на 14 февруари 2018 г. те обявиха годежа си в Instagram, сключиха брак година по-късно на 14 февруари 2019 г. Томи Лий е баща на две деца и три пъти разведен. Британи също имаше предишна връзка. Тя се срещаше и беше сгодена за режисьора Рандъл Кърк, когато се разделиха през май 2015 г. По същия начин в края на годината тя разкри, че планира да се омъжи през следващата година. Британи, от друга страна, първоначално не разкри името му.

Популярни Публикации