Британи Брийс - възраст, височина, нетна стойност, съпруг, кариера, националност

Британи Брийс е американска знаменитост, която е най-известна като съпругата на Дрю Брийс. Той е куотърбек на американския футбол в Ню Орлиънс Сейнтс от Националната футболна лига. На 8 февруари 2003 г. двойката се жени. Сега имат прекрасен живот заедно. Включете се, за да научите повече за Wikipedia на Brittany Brees, биография, възраст, височина, тегло, съпруга, деца, нетно състояние, семейство, кариера и много други факти.

Бързи факти

Истинско име Британи Брийс
Псевдоним Бретан
Известен като Съпруга на Дрю Брийс
Възраст 43-годишен
рожден ден 15 януари 1979 г
Родно място Сиракюз, Индиана
Знак за раждане Козирог
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 8 инча (1,78 м)
Тегло прибл. 65 кг (135 паунда)
Измервания на тялото прибл. 34-29-38 инча
Размер на чашката на сутиена 32 С
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 6 (САЩ)
деца 1. Бейлен Робъртс Брийс
2. Боуен Кристофър Брийс
3. Кален Крисчън Брийс
4. Райлън Джудит Брийс
Съпруг/съпруга Дрю Брийс
Нетна стойност прибл. милиона (USD)
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Британи Брийс, възраст и националност

Кои са Британи Брийс? Родена е на 15 януари , 1979. Тя е на 43 години. Тя е от смесена раса и има американска националност. Нейната зодия е Козирог. Тя е родена в Съединените американски щати в Сиракюз, Индиана. Пийт Дудченко е името на баща й, а Кейт Дудченко е името на майка й. Тя също има братя и сестри. По отношение на образованието, тя има добро образование. През 1994 г. тя завършва гимназия Wawasee, която се намира в Сиракюз, Индиана. По-късно тя посещава университета Purdue в Уест Лафайет, Индиана.

Също така знайте за нетната стойност на Тристан Грецки, възрастта, биографията, етническата принадлежност и националността .Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Британи Брийс? Тя е висока 5 фута 8 инча, 1,78 метра или 178 сантиметра. Тя тежи около 65 кг (135 паунда). Освен това тя има прекрасни тъмнокафяви очи и златиста коса. Физическите й размери са 34-29-38 инча. Тя има размер на чашката на сутиена 32 C.

  Британи Брийс

Британи Брийс със съпруга си Източник: Google

Нетната стойност на Британи Брийс 2022 г

Каква е нетната стойност на Британи Брийс? на Британи Брийс се съобщава, че нетната стойност е повече от милиона (USD) към 2022 г. Освен това се съобщава, че нетната стойност на съпруга й е повече от 160 милиона долара.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Британи Брийс? Тя се омъжи за Дрю Брийс, известен също като Андрю Кристофър Брийс. Играл е колегиален футбол в университета Purdue, където се превърна в един от най-титулуваните спортисти в историята на Purdue и Big Ten Conference. Британи и Дрю първоначално се запознаха в гимназията, докато и двамата посещаваха престижния университет Purdue. В Ню Орлиънс двойката притежава 100-годишна къща. Освен това двойката има четири деца: Бейлен Робъртс Брийс, Боуен Кристофър Брийс, Кален Крисчън Брийс и Райлън Джудит Брийс.

Факти

  • Британи Брийс не е активна в социалните мрежи.
  • Тя не използва социални медийни платформи като Facebook, Twitter или Instagram.
  • Съпругът й, Брийс, спечели само две предложения за колеж: Пърдю и Кентъки.
  • Brees постави два рекорда на NCAA, 13 рекорда на Big Ten Conference и 19 рекорда на Purdue University по време на своята студентска кариера.
  • Британи и нейният партньор в живота Дрю посетиха четирите си деца през декември 2017 г. и си сътрудничиха с Audubon Nature, за да създадат още едно огромно пространство за игра.

Освен това научете повече за Николас Аягу Биография, Wiki, възраст, националност, съпруга, височина и нетна стойност .

Популярни Публикации