Британи Бака - съпруга на известния професионален състезател от НАСКАР Джоуи Логано

Британи Бака е много скромна дама, която е добре известна като съпруга на великия пилот на НАСКАР Джоуи Логано. Тя се омъжи за Джоуи през 2014 г. и оттогава е в светлината на прожекторите. Тя има уникална привлекателност и знаменитостта на съпруга й не хвърля сянка върху нея.

Бързи факти

Пълно име Британи Бака
Първо име Бретан
Фамилия Прочети го
Професия Съпруга на знаменитост
Националност американски
Етническа принадлежност смесен
Град на раждане Хънтингтън Бийч, Калифорния
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Рей Ейбрахам
Име на майката Мишел Рене Бака
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Козирог
Семейно положение Женен
Съпруг Джоуи Логано
Без деца 1
нетна стойност 0 хил
Женен Дата 13 декември 2014 г

Брак, съпруг и деца

Тя познаваше сегашния си съпруг от малка и тяхната любовна история е запомняща се. Двамата се срещаха дълго време, преди да решат да издигнат връзката си на следващото ниво на 13 ноември. На този ден двойката се сгоди. В крайна сметка те се ожениха на 13 декември 2014 г. и започнаха да живеят дълго и щастливо като съпруг и съпруга. Джоуи Логано, съпругът на Британи, винаги е имал нейната подкрепа във всичко, което постига. Тя също има едно дете (момче). Хъдсън Джоузеф Логано, нейното дете, им даде толкова много радост. Сватбата се състоя в известното и великолепно имение Билтмор в Ашвил, Северна Каролина. Двойката обяви годежа си в социални медийни платформи като Instagram и Twitter.

 Британи Бака

Британи Бака (Източник: Google)Взаимодействия на партньорите

Тя обожава съпруга си и той й предлага сърцето и душата си. Джоуи публикува това изображение в Instagram на Свети Валентин и включи прекрасен коментар. Той я описа като най-добрата съпруга и майка на света и това е прекрасно.

Нетна стойност

Нейният съпруг има нетно състояние от 24 милиона долара към октомври 2022 г , което е зашеметяваща сума. Двойката се радва на луксозен начин на живот, подкрепян от богатството на съпруга си. Тя има нетна стойност от 0 000 USD. Семейството има прекрасен живот и споделя и цени много специални моменти. В това видео съпругата й прекарва качествено време с детето си.

 Британи Бака

Британи Бака (Източник: Google)

Седмица

Нейната действителна година на раждане в момента не е достъпна, което прави невъзможно да се определи точната й възраст. На 29 декември тя празнува рожден ден. Родена е в Хънтингтън Бийч, Калифорния, Съединени американски щати. Тя е от американска националност. Нейното потекло е смесено. Нейната зодия е Козирог. Тя получава образованието си в гимназията Дейвид У. Бътлър. Рей Ейбрахам (баща) и Мишел Рене Бака са имената на нейните родители (майка).

Популярни Публикации