Британи Бърд- Нетна стойност, биография, възраст, гадже, срещи, височина, кариера

Британи Бърд е известен американски художник, дизайнер, художник, предприемач, модел, моден редактор и медийна личност. Тя стана известна благодарение на своите новаторски картини, изкуства и музей. Тя е създател на музея Бърд и планетата Lili Luxe.

Британи е топ историята в интернет, защото продължава да се намесва и коментира настоящата връзка на бившия си приятел Лил Узи Верт. Тя винаги се поддържа във форма, като използва козметични продукти и прави упражнения.

Бързи факти

Пълно истинско име Британи Бърд.
Дата на раждане 23 март 1994 г.
Възраст (към 2021 г.) на 27 години.
Професия Предприемач, модел и личност в социалните медии.
Националност Американски.
Място на раждане Съединените американски щати.
Сегашен адрес Ню Йорк, САЩ.
Зодия Овен.
образование Завършил стратегически дизайн и управление.
Алма матер Парсънс училище по дизайн.
Университет Сейнт Джон.
Нетна стойност 1 милион долара
Височина (прибл.) Във футове инчове – 5′ 4″
Тегло (прибл.) В килограми – 52-56 кг
Измервания на тялото 34-26-35.
Цвят на очите Тъмно кафяво.
Цвят на косата Естественият й цвят на косата е черен, но често се боядисва в различни цветове.
Етническа принадлежност Смесени.
Религия християнството.

Биография на Британи Бърд

Британи Бърд е родена в Съединените щати на 23 март 1994 г. В момента тя живее в Ню Йорк, Съединени американски щати. Нейната рождена дата съответства на зодия Овен.Тя завършва основното си образование в местно училище в Америка и се записва в университета Сейнт Джон, за да учи комуникация и медии. Също така, тя се записва в Parsons School of Design през 2012 г., където завършва с отличие стратегически дизайн и управление.

Британи не е разкрила никаква информация за родителите си. Тя участва в редица интервюта, но никога не каза нищо за тях. Научихме от различни източници, че баща й е починал през 2019 г.

В профила си в Туитър тя пишеше предимно за майка си. Тя благодари на майка си, че я е отгледала и възпитала ценности в нея. Тя изповядва християнството и произхожда от смесен етнически произход.

  Британи Бърд

Височината на Британи Бърд (Източник: Instagram)

кариера

Британи Бърд започва работа като стажант-редактор за управление на архиви в Art Partner през 2015 г., според нейния профил в LinkedIn. Тя работи тук само три месеца. Тя основа музея Byrd през 2019 г. и го популяризира в профила си в Instagram. Lili Luxe Planet също е основана от нея.

Освен това тя е работила като моден редактор за списание Kode. Тя също се появи на корицата на списание Annex Man през 2013 г., заедно с Крис Браун. От профила й в Instagram научихме, че е работила като креативен специалист в компания Photo Genics в Лос Анджелис.

Тя каза в интервю, че е била стилист на американската актриса Линдзи Лоън, преди да стане неин личен асистент през 2017 г. Освен това тя се появи в музикален видеоклип с бившия си приятел Лил Узи Верт за песента му „Money Longer“.

Нетната стойност на Британи Бърд 2022 г

Колко струва нетната стойност на Британи Бърд? Британи Бърд има различни източници на доходи, защото работи на различни места. Нейните приходи от собствения й бизнес биха били около 30-35 000 USD, а приходите ѝ от други източници биха били около 60-70 000 USD (приблизително). Нетното състояние на Британи се оценява на 1 милион долара към 2022 г.

Brittany Byrd Гадже и срещи

С кого се среща Британи Бърд? Британи Бърд е открита за връзката си и винаги говори за гаджето си. Преди това тя излизаше с Lil Uzi Vert, популярен рапър. Те се срещнаха за първи път през 2014 г. чрез общ приятел. Те започнаха да се харесват и накрая се влюбиха.

Връзката им далеч не беше идеална; имаше много възходи и падения. Раздялата на Vert е официално обявена в социалните медии през 2016 г. В момента Британи е необвързана и се концентрира върху кариерата си.

Факти

  • Британи обича да рисува и продава творбите си на разумни цени.
  • Тя отива в супермаркетите, за да купи дрехи и хранителни стоки за дома.
  • Бърд често си играеше с кучето си, което нежно нарече Менсън.
  • Тя се грижи добре за ноктите си и редовно посещава СПА център за маникюр и педикюр.
  • През декември 2013 г. тя дебютира с първата си самостоятелна изложба, озаглавена „ПАРАЛЕЛИ“.
  • Многостранно талантливото момиче предпочита да носи повече бижута и аксесоари.
  • Обича да свири на китара и други музикални инструменти, защото обича музиката.
  • Британи Бърд често пътува и излиза.

Популярни Публикации