Британя Разави- Биография, Wiki, възраст, височина, нетна стойност, връзка, кариера

Британя Разави е добре известна с работата си като бляскав модел, телевизионна личност и състезател в телевизионно шоу. Нейният акаунт в Instagram има 12,5 милиона последователи и този брой расте. Коя е тя и как стана известна? Нека се опитаме да разберем какво я е направило толкова успешна. Разгледайте повече за биографията, уикито, възрастта, височината, теглото, нетната стойност, връзката, кариерата и фактите на Британя Разави

Бързи факти

Пълно име: Британя Разави
Дата на раждане: 07 юли 1985 г
Възраст: 36 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Женски пол
Професия: Модел
Държава: Съединени Американски щати
Височина: 5 фута 3 инча (1,60 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Moe Razavi
Нетна стойност 10 милиона долара
Цвят на очите Хейзъл Браун
Цвят на косата черен
Размер на тяло 37-25-37
Родно място Окснард, Калифорния
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия Кристиян
Братя и сестри Една сестра
деца две
Facebook Brittanya Razavi е във Facebook
Twitter Британя Разави в Twitter
Instagram Британя Разави в Instagram

Коя е Британя Разави? Биография и детство

Британя О'Кампо е роден на 07 юли , 1985 г , в Окснард, Калифорния, САЩ. Тя е 36 години . Майка й най-вероятно е измислила името й, поне така вярва Британя. Британя твърди, че е мексиканка в интервю за Reality Tea през 2009 г.

Тя беше най-малката от четирима братя и сестри и израсна в голямо семейство. В интервю за MoneyInc през 2017 г. тя заявява, че любовта е най-важната им ценност: „Обичах да имам братята и сестрите си наоколо, това беше благословия.“ Баща ми ни учеше винаги да се грижим един за друг, което е точно това, което направихме. Любовта и подкрепата на семейството на Британя изглежда я направиха силна и трудолюбива от детството, тъй като тя веднъж каза, че е получила първата си кола на 12-годишна възраст и първата си работа на 13-годишна възраст.Животът им се промени за миг, когато баща й беше арестуван по неуточнени причини, оставяйки съпругата и децата си да живеят сами и да се грижат един за друг без него.

Британя беше на 15 години по това време, с първородния си син и макар да й липсваше баща й, тя призна, че дори на тази млада възраст е била подготвена за зряла възраст и е разбрала, че може да се справи. Британя, от друга страна, имаше по-труден момент с това. „Бях бездомна в един момент от живота си, така че съм живяла и видяла всичко“, обясни Британя в една от публикациите си във Facebook.

Бащата на Британя в момента е свободен и тя изглежда го обича, независимо от това какво се случва в живота им. Британя, която нарича себе си момиченце на татко, публикува снимка на себе си и баща си с надпис „Не поставям никого над теб“. Тя дори го нарича Моят герой: Той ме научи да бъда силна, независима и позитивна, казва тя на последователите си в Instagram.

Образование на Британя Разави

Твърди се, че Британя е посещавала частно училище и изключителен колеж в Калифорния, но няма доказателства в подкрепа или опровергаване на това твърдение. Въпреки това Британя вярва, че е по-важно да продължите саморазвитието: „Официалното образование ще ви осигури прехраната; самообучението ще ви осигури цяло състояние!“

Британя, която вече беше модел, се появи за първи път в телевизионния риалити сериал на VH1 Rock of Love Bus и Charm School 3. В интервю за Reality Tea през 2009 г. тя признава, че е приела тези предавания сериозно и е била разочарована да бъде елиминирана от всички от тях, без да спечели нито един от тях. Популярността й нараства бързо и тя се появява на кориците на големи списания като MMA Sports Magazine, Tattoo Magazine, Savage Tattoo, Revel Ink, Sports Magazine и Tattoo Energy. Британя има второстепенна роля във филма от 2012 г. Dysfunctional Friends, който има рейтинг 5.30 в IMDb.

За кого се омъжи Британя Разави? Връзка и дела

Британя призна в интервю за MMA Sports Magazine, Това е единственото нещо, което мразя, да съм сама. Отчаяно искам гадже, но мъжете никога не разбират начина ми на живот. Изключително трудно ми е, защото постоянно съм на път.“ Тя беше чута и най-накрая намери някой, който да я разбере и подкрепи. Лъки Мо Разави се превърна в онзи много специален мъж, на когото Британи посвещава дълги публикации с благодарност за всичко, което е направил за нея досега: „Когато бях затворен, той караше шест часа отиване и връщане всяка събота, за да ме посети седем месеца подред...“ Когато уволних целия си мениджмънт, той каза, че ще поеме управлението и ще помогне да управлявам мен и всичките ми бизнеси“, пише тя.

Британя спомена, че съпругът й е завършил колеж с две степени, но няма информация, която да подкрепи твърдението й, така че трябва да повярваме на думата й. Двамата имат двама сина, а Британя споделя снимки с тях, без да разкрива съществуването на други деца или поне на най-голямото, което е родила на 15 години.

Британя изглежда по-уверена като майка на последните снимки със синовете си, въпреки че преди това се смяташе за лоша майка: „Знам, че не съм най-добрата майка, защото не съм винаги наоколо.“ Но синът ми е всичко за мен. Той е на осем години, така че не е бебе. Той е наясно, че бих убил и умрял за него. Той разбира, че той е моят свят и че неговото мнение е единственото, което ме интересува. Той е най-близкият ми приятел. Обожавам го и говоря с него всеки ден“, казва тя в интервю за Reality Tea.

Социална медия

Лесно е да се разбере защо Британя има толкова много последователи в Instagram, но Британя е сигурна, че не става въпрос само за „горещи снимки“.
„Бих казал, че времето започваше да работи в приложението, когато стартира за първи път.“ Освен това имах късмета да имам публика, която искаше да ме последва. И винаги публикувам нови снимки, на които смятам, че публиката ми ще се радва. Така че това е комбинация от тези три неща и аз съм благодарна за всичко това всеки ден“, каза Британя.

Британя обича да експериментира с прическата си повече, отколкото да си прави още една татуировка.
Засега е с черна коса, но кой знае какъв цвят ще има след това. Според снимки в интернет Британя е експериментирала с различни цветове на косата, включително червено, кестеняво, сиво, фуксия, лилаво, русалка зелено и огнено червено, както и носенето на перуки с дредове, удължаване на косата и дори бръснене на част от нея глава. Тя дори боядиса косата на сина си руса през 2013 г.

Тя никога не се е опитвала да скрие факта, че външният й вид се е променил. Според нейната биография в Instagram тя е 100% неестествена. Хората не спират да питат дали е имала импланти, операция или инжекции, а феновете защитават Британя, като казват, че тя никога не е отричала, че красотата й е изградена с помощта на специалисти и е резултат от упоритата работа на пластични хирурзи, фитнес инструктори и диетолози.

Както тя каза пред InkedMag през 2017 г., именно Instagram я катапултира към славата: „Ралити предаванията бяха моята стъпка…“
Определено получавам повече внимание в Instagram, отколкото някога съм получавал по телевизията… Чувствам се уверен и щастлив заради снимките в Instagram.“

Колко висока е Британя Разави? Измерване на височина, тегло и тяло

Твърди се, че Британя е висока 5 фута 2 инча (1,58 м), тежи приблизително 123 фунта (56 кг), и има следната жизнена статистика: 36D-25-35. Тя има лешникови очи и дълга коса, която често боядисва.

Британя, която има татуировки на почти всяка част от тялото си, планира повече: „Ще направя малко повече върху краката си и след това ще направя нещо голямо на гърлото си.“ Британя направи първата си татуировка, когато беше на 11 години , а човекът, който го направи, се оказа невероятен художник, така че той е направил повечето от татуировките по тялото й. По-късно той прикри татуировката, която направи на Британя, когато тя беше на 11 години.

Нетна стойност на Британя Разави 2022 г

Британя публикува числата от акаунта си в ConnectPal през 2016 г. Според нейната публикация тя има 4121 активни потребители, които й плащат 057 на месец (и тя поиска повече абонати, за да достигне общо 5500). Нейната страница във Facebook сподели връзка към статия, в която се твърди, че тя има нетна стойност от 6 милиона долара. Към октомври 2022 г , Британя Разави е изчислила, че има нетна стойност от повече от 10 милиона долара.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 10.
  2. Нейният късметлийски камък е лунният камък.
  3. Щастливият й цвят е сребрист.

Популярни Публикации