Брит Стюарт - Биография, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Брит Стюарт е известен професионален танцьор, хореограф и педагог, както и бивш член на трупата „Dancing with the Stars“. Брит Стюарт е джаз инструктор, който специализира в латино джаз и комерсиална латино бална зала. Научете всичко за Брит Стюарт Биография, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Бързи факти

Пълно име: Брит Стюарт
Дата на раждане: 21 септември 1989 г
Възраст: 32 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: 12
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Женски пол
Държава: елен
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Рийд Фенлоу
Нетна стойност 1 милион до 5 милиона долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Аврора, Колорадо
Националност американски
баща Би Джей Стюарт
Майка Жасмин Еспи
Братя и сестри едно (сестра: Кас Уин)

Биография и ранен живот

Брит Стюарт е роден на 21 септември 1989 г. в Аурора, Колорадо, и е от американска националност. В момента тя е на 32 години и е Дева. Bj Stewart е нейният баща, а Jasmine Espy е нейната майка. Кас Уин, от друга страна, е нейна сестра. В резултат на това тя е скрила информация за ранния си живот от обществеността.

Височина и тегло

Тази млада дама е висока на 5 фута 7 инча. По същия начин тя тежи приблизително 55 килограма. Освен това размерът на обувките й е 5. (САЩ). Като професионална танцьорка тя трябва да поддържа определено ниво на фитнес и гъвкавост. Брит Стюарт има дълга черна коса и тъмни очи. За съжаление другите й физически характеристики не са налични.Професионален живот

Брит започва да танцува на тригодишна възраст в кварталното си танцово студио „Artistic Fusion Dance Academy“ в Колорадо. През 2000 г. е приета в престижната танцова програма „Училище по изкуства в Денвър“. Тя получи задълбочено обучение в модерни и културни танцови стилове, докато беше там. И след като завършва през 2007 г., тя е приета в модерни и балетни програми на университета Loyola Marymount и се премества в Лос Анджелис.

Тази танцьорка започва професионалната си танцова кариера на 12-годишна възраст с национално турне на степ компания TapKids и хореография на Уейн Чиленто за национална реклама на K-mart. И оттогава не е спирала да работи. Тя беше избрана за главна танцьорка и в трите филма за гимназиален мюзикъл, и в римейка на Fame.

Тя е ходила на турне и е свирила с редица международно известни звукозаписни артисти, включително Деми Ловато, Селена Гомез, Florence + The Machine, Риана, Ани Ленокс и Джанет Джаксън. Освен това, този танцьор си сътрудничи с редица известни хореографи, включително Фатима Робинсън, Браян Фридман, Кени Ортега, Маргьорит Дерик, Уейд Робсън и ХайХет.

Тази танцьорка се е появявала в различни телевизионни предавания, включително The Voice, Gilmore Girls, „Bunheads“ на ABC Family и Grey’s Anatomy. Освен това тя се появи в „Dancing Fools“ на ABC Family като редовна поредица. Наскоро тя беше една от основните танцьорки на Кейти Пери в продължение на три години.

В резултат на това тя я придружава на множество поводи по целия свят, включително Супербоул и нейното Prismatic World Tour. Освен това тя е член на трупата „Dancing with the Stars“ на ABC от сезон 23. Тя е на турне в Съединените щати като част от Dancing with the Stars: Live! обиколка.

Брит Стюарт Нет Уърт

Тази професионална танцьорка несъмнено печели добре от професията си. Докладите обаче сочат това Нетното състояние на Брит Стюарт е между 1 и 5 милиона долара към октомври 2022 г.

Брит Стюарт Гадже и срещи

Що се отнася до личния й живот, в момента тя се среща с мъж на име Рийд Фенлоу. Освен това, Fenlaw е актьор, импровизатор и писател, базиран в Лос Анджелис. Те се срещат малко по-малко от две години. Има обаче оскъдна информация за живота им на срещи. Брит, от друга страна, обича да прекарва време с приятелите, семейството и близките си роднини.

Популярни Публикации