Brianna Keilar- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Бриана Кейлар е известна американска медийна личност, родена в Австралия. Бриана Кейлар всъщност е журналист и политически коментатор. Днес тя е свързана със CNN и се появява като ко-водещ на New Day заедно с Джон Берман. Освен това тя е работила за различни новинарски организации в различни качества и е отразявала различни значими събития. Знайте всичко за Brianna Keilar Wiki, възраст на Brianna Keilar, гадже на Brianna Keilar, нетна стойност на Brianna Keilar, и още

Бързи факти

Пълно име: Бриана Кейлър
Дата на раждане: 21 септември 1980 г
Възраст: 41 години
Хороскоп:
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: Зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: Медийна личност
Държава: Австралия
Височина: 5 фута 11 инча (1,80 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 30 декември 2016 г
Съпруг Фернандо Лухан
Нетна стойност 2 милиона щатски долара
Заплата K USD
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Размер на тяло 36-26-37
Родно място Канбера
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството
образование Калифорнийският университет, гимназия Mission Viejo
баща Глен Кейлър
Майка Мириам Алън Кейлър
деца Антонио Алън Мартинес Лухан

Биография на Бриана Кейлар

Бриана Кейлар е родена в Канбера, Австралия, на 21 септември 1980 г. Към 2021 г. тя ще бъде на 41 години. Глен Кейлър е негов баща. Мириам Алън Кейлар е нейната майка. Тя загуби майка си от остра левкемия през май 2016 г. Тя също обсъди този инцидент в своята колона в CNN. Докато тя не е свързана с никого. Освен това тя е от американски и австралийски произход и е благочестива християнка. Освен това тя е от кавказки етнически произход.

По отношение на официалното образование на Brianna Keilar, тя е завършила гимназия Mission Viejo. По-късно тя посещава Калифорнийския университет в Бъркли, където получава бакалавърска степен по масови комуникации и психология.Височина и тегло на Бриана Кейлър

Brianna Kieler е зашеметяваща, с добре поддържано тяло и отлични физически характеристики. Тази зашеметяваща американска медийна личност е висока приблизително 5 фута 11 инча. Освен това тя тежи приблизително 64 кг. Освен това, когато става въпрос за измерване на цялото тяло, диапазонът е 36 инча гърди, 26 инча талия и 37 инча бедра. Косата й е руса, има и тъмнокафяви очи.

кариера

Благодарение на професията си Бриана днес е известна американска медийна личност. В момента е наета от CNN като водеща на програма. Освен това тя работи като автор в Home Front. Рубриката се фокусира предимно върху семействата на военните и техните тревоги. Бриана започва кариерата си в CNN през 2006 г. като репортер за CNN New sources. Тя отразяваше извънредни новини там.

По-късно тя стана кореспондент на CNN в Конгреса и през 2008 г. покри спасяването на банката на стойност 700 милиарда долара. Събитието й помогна да спечели наградата Еверет Маккинли Дирксен от Националната фондация за преса. По-късно в кариерата си тя става старши кореспондент на CNN в Белия дом. През този период от време тя отразява важни събития, вариращи от затварянето на правителството до Obamacare, както и други забележителни събития като кампанията на президента Обама през 2012 г., Националната конвенция на Демократическата партия и други.

Тя е получила множество награди, звания и повишения като признание за изключителната й работа и усилия. Преди да се присъедини към CNN, тя работи за новинарско предаване на CBS, което се излъчваше по mtvU, колежанския канал на MTV. Там е работила като водеща, репортер и продуцент. Освен това тя работи като водеща на новинарското предаване на CBS News за една нощ, Up to the Minute, наред с други. Освен това тя е заемала различни позиции в KTVU-TV, филиал на FOX в Сан Франциско.

Бриана Кейлар Нетна стойност

Бриана Кейлар и семейството й се радват на охолен начин на живот. Благодарение на знаменитостта и богатството, тя е натрупала чрез упоритата си работа и усилия. Към октомври 2022 г. общата й нетна стойност се оценява на около 2 милиона щатски долара. А към 2022 г. нейната годишна заплата е приблизително 65 хиляди щатски долара.

Brianna Keilar Съпруг, брак

Преминавайки към романтичния и личен живот на Бриана Кейлар, тя е омъжена. На 30 декември 2016 г. в Лас Вегас тя се омъжи за Фернандо Лухан. Фернандо е директор на подкомисията за Пакистан и Афганистан към Съвета за национална сигурност към Белия дом. Двойката се радва на щастлив живот заедно и има син на име Антонио Алън Мартинез Лухан. На 8 юни 2018 г. е роден. Освен това Бриана е необвързана. Докато тя е откровена за предпочитанията си по пол. Тя също не е замесена в никакви спорни събития.

Популярни Публикации