Brianna Gomez- Wiki, възраст, етническа принадлежност, гадже, височина, нетна стойност, кариера

бриана гомес е знаменитост в TikTok, инфлуенсър в социалните медии, модел, продуцент на съдържание, Youtuber и предприемач от Калифорния, Съединени щати. Това прекрасно момиче е добре известно със своите видеоклипове в TikTok. Според източници нейните видеоклипове в TikTok със синхронизиране на устните са получили милиони харесвания и гледания.

Бързи факти

Истинско име Бриана Гомез.
Професия Звезда на TikTok, влиятелен човек в социалните медии, създател на съдържание, Youtuber и предприемач.
Възраст (към 2021 г.) 19 годишен.
Рождена дата 2 август 2002 г. (петък).
Родно място Калифорния, САЩ.
Сегашен адрес Калифорния, САЩ.
Зодия Лео.
Нетна стойност USD 700K-800K (приблизително)
Квалификация Завършил гимназия.
Алма матер Гимназия Алисо Нигел.
Етническа принадлежност Смесени.
Националност Американски.
Религия Кристиян.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 5″.
Тегло (прибл.) В килограми: 50 кг

Възраст и ранен живот на Бриана Гомез

Бриана Гомес е родена в петък, 2 август 2002 г , според страницата й в Instagram. Родена е в щата Калифорния, САЩ. Рожденият ден на Бриана е на 2 август всяка година. Тя е на 19 години (към 2021 г.). Бриана е ходила в гимназия Алисо Нигел, според докладите. Тя също е работила като мажоретка за футболния отбор на гимназията Алисо Нигел.

Височина и тегло на Бриана Гомез

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Бриана Гомес е висока 5 фута 5 инча и тежи около 50 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи. бриана гомес

Нетната стойност на Бриана Гомез

Колко е нетната стойност на Бриана Гомез? Тази прекрасна дама изкарва прехраната си чрез работата си в социалните медии. Каналът на Brianna в YouTube има над 1,12 хиляди абонати, според източници. Освен това, тя е работила върху платени колаборации с редица известни марки. Нетното състояние на Гомес се оценява на между 0 000 и 0 000 USD (приблизително) към октомври 2022 г.

кариера

Бриана е добре позната звезда на TikTok. Тя стана добре известна, след като публикува видеоклипове в TikTok със синхронизиране на устните. Нейните видеоклипове в TikTok в момента са надхвърлили милиони харесвания и гледания. Освен това акаунтът на Гомес в Instagram има над 14,4 хиляди последователи. Според съобщенията Бриана също е създала канал в YouTube, където публикува влогове и кратки видеоклипове. Освен това тя качва влогове за турнета в канала си в YouTube. Присъствието на Бриана в социалните медии е съсредоточено предимно върху TikTok и Instagram.

Brianna Gomez Гадже и срещи

С кого се среща Бриана Гомес? Открихме, че Гомес има връзка с дългогодишния си приятел, след като прегледахме нейните публикации в Instagram. Тя също така сподели няколко свои снимки с партньора си в профила си в Instagram. Истинското име на партньора й, от друга страна, е неизвестно. Той обаче използва Instagram под името @ifucchellokitty. Бриана публикува и снимки от празнуването на рождения си ден с приятелите и любимия си в социалните мрежи. Нашият екип ще актуализира информацията за състоянието на връзката й възможно най-скоро.

Популярни Публикации