Брианда Деянара- Wiki, възраст, нетна стойност, гадже, срещи, височина

Брианда Деянара е много талантлива мексиканска влиятелна личност в социалните медии, TikTok, Youtube и Instagram знаменитост. Тя стана известна чрез по-голямата част от нейните видеоклипове за синхронизиране на устните, комедии и танци, които публикува в акаунта си в TikTok.

Бързи факти

Пълно истинско име Брианда Деянара Морено Гереро.
Псевдоним Брианда Деянара.
Възраст (към 2021 г.) на 26 години.
Професия Влиятел в социалните медии, звезда на TikTok, звезда на Youtube и звезда на Instagram.
Дата на раждане 5 август 1995 г. (събота).
Място на раждане Тихуана, Мексико, Северна Америка.
Сегашен адрес Тихуана, Мексико.
образование Абитуриентски.
Алма матер Мексикански университет.
Нетна стойност -2 милиона USD (приблизително).
Националност мексикански.
Етническа принадлежност мезо-американски.
Религия Кристиян.
Зодия Лео.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″
Тегло (прибл.) В килограми: 58 кг

Възраст и ранен живот на Брианда Деянара

Родена е Брианда Деянара 5 август 1995 г , на мексиканско семейство в Тихуана, Мексико, Северна Америка. Тя винаги е била любопитно момиче, което искаше да учи и да научи за развлекателния бизнес в Холивуд още от малка. Тя участваше в ролеви игри с приятелите си от детството. Страстта й към актьорството и танците я отвеждат до платформата TikTok. Хората по целия свят разпознаха нейните умения, след като се регистрира в TikTok и тя стана добре известна. Брианда е завършила обучението си в централното училище на Тихуана. След това тя се записва в мексиканска институция, за да получи бакалавърска степен по комуникация.

Височина и тегло на Брианда Деянара

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Брианда Деянара е висока 5 фута 6 инча и тежи около 58 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.  Брианда Деянара

Брианда Деянара

Брианда Деянара Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Брианда Деянара? Брианда изкарва добре от забавните си танцови и актьорски видеоклипове, които публикува в няколко сайта на социалните медии. Моделирането, актьорската игра, видеоклиповете за сътрудничество и одобрението на марката са нейните основни източници на доходи. Смята се, че нетното състояние на Брианда Деянара е между 1 - 2 милиона долара.

кариера

Мис Брианда започва кариерата си като танцьорка, актриса и комик през 2017 г. Тя започва в TikTok и нейната последователност й помага да спечели голям брой фенове. В момента тя има 2,1 милиарда последователи в TikTok. Впоследствие Брианда направи първия си видеоклип в YouTube на 26 март 2018 г., който имаше 423 423 гледания. Нейният забавен клип в TikTok набира популярност. Брианда току-що се присъедини към групата #404girls през 2020 г., заедно с Никол Амадо и Легна Ернандес, две по-известни звезди на TikTok.

Освен това тя е добре позната в Instagram, където има милион последователи. Бринда спечели титлата на най-следвания инфлуенсър в Мексико по време на кариерата си. Брианда също ще има възможността да бъде гласова актриса в подкаста Sonia, който е част от нов подкаст за изкуствен интелект на Spotify през 2020 г.

Brianda Deyanara Гадже и срещи

С кого се среща Брианда Деянара? Сегашното състояние на връзката на Брианда е необвързана. Преди това тя имаше връзка с известната звезда на YouTuber Ран Хофман, която завърши с развод. След раздялата си с Ран Хофман, тя започва да се среща с Алекс Касас, друг известен влиятелен човек в социалните медии. Алекс и Брианда излизаха дълго време; обаче, поради разногласия, те разтрогнаха връзката си през 2020 г. Тя все още не се е омъжила, но феновете й нямат търпение да видят сватбените й снимки.

Брианда Деянара е изключително сериозна в работата си и няма намерение да се жени. Когато се омъжи, ние ще актуализираме информацията за нейните деца. В свободното си време тя обича да плува и да посещава плажове. Обича да рисува, да слуша музика, да гледа филми и да пазарува с приятелите си.

Популярни Публикации