Брет Майкълс много подкрепя дъщерите си

Брет Майкълс е отдаден на децата си. Музикантът често пише в Instagram колко е доволен от двете си момичета. Майкълс качи изображения на децата си, Джорджа и Рейн, през октомври 2021 г., коментирайки колко е горд, че момичетата му следват амбициите им. Джорджа е амбициозен композитор, както и модел, следвайки стъпките на баща си. Рейн, от друга страна, е модел, който беше един от шестте финалисти в търсенето на модели за бански костюми на Sports Illustrated за 2019 г. В една от публикациите си в Instagram Майкълс също я идентифицира като скоро ще бъде спортен телевизионен оператор.

Майкъл Брет Майкълс подкрепя дъщерите си

Майкълс не се страхува да сподели привързаността си към децата си и неговият Instagram е пълен с публикации за тях. Рейн разкри пред Sports Illustrated, че художникът много подкрепял двете си дъщери. Майкълс, каза тя, не би могла да подкрепя повече желанието й да стане бикини модел.

Когато става въпрос за моделиране на бикини, не бих могъл да поискам по-подкрепящ или страхотен баща. Той иска да успея и не вижда снимките като съблазнителни, а по-скоро като осъществяване на амбициите си, което го прави толкова щастлив от мен.
Майката на Рейн, Кристи Лин Гибсън, също беше подкрепена от идеята, тъй като самата тя преди това е работила като модел.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Bret Michaels Official (@bretmichaelsofficial)

Рейн каза, че майка й е действала като неин майстор/стилист/личен асистент по време на лов на модели за бански костюми на Sports Illustrated, в допълнение към подкрепата й. По същия начин Майкълс е силен защитник на дъщеря си Джорджа. Джорджа беше приветствана от него като страхотен автор на песни, когато беше на 13 години. За да изрази своята благодарност, художникът посвети съобщение в Instagram на Джорджа. Толкова изключително горд с @jorjamichaels – от нейния несломим дух до нейните песни, до нейната безкрайна любов и благотворителни усилия за диабет и животни, той публикува със снимка на дъщеря си.

Брет Майкълс композира песни за дъщерите си

От многото му публикации за дъщерите му става ясно колко много ги обича. Майкълс, от друга страна, е написал песни за тях в допълнение към посветени публикации в Instagram за тях. „Jorja Bleu“, неговият сингъл от 2017 г., е композиран за дъщеря му Jorja. Майкълс каза, че го е композирал внезапно, докато е шофирал. Майкълс и Джорджа са съавтори на „Unbroken“, песен, издадена през 2019 г. Той добавя, че песента е за победата над несгодите и е вдъхновена от неговата борба с диабета.

 Брет Майкълс

Брет Майкълс

Майкълс е имал диабет тип 1 през целия си живот и се нуждае от пет инжекции всеки ден. Той вярваше, че песента ще вдъхнови хората да се борят с нещастието и да намерят градивен начин да продължат напред. Raine също вдъхнови песента на певеца от 2003 г. „Raine“ от албума му Songs of Life. Майкълс каза пред Билборд, че Джорджа има много прилики с него, характеризирайки я като поведение на куче на пътя като него. Raine, от друга страна, беше описана като древна душа от вокалиста.

Популярни Публикации