Брет Лоу - Нетна стойност, възраст, биография, височина, приятелка, националност, Instagram

Брет Лоу е добре позната звезда на TikTok. Брет Лоу е добре известен със своите видеоклипове, показващи хитови песни като Uber Everywhere. По същия начин той има значителна база от фенове в различни медии. Научете повече за нетната стойност на Брет Лоу, възраст, биография, височина, приятелка, националност, Instagram, кариера

Бързи факти

Пълно име Брет Лоу
Дата на раждане 16 декември 2002 г
Възраст 20 години
Хороскоп Стрелец
Късметлийско число 5
Щастлив камък Тюркоаз
Щастлив цвят портокал
Най-доброто съвпадение за брак Лъв, Водолей
Пол Мъжки
Професия Звезда на TikTok
Държава елен
Семейно положение единичен
Нетна стойност милион – милиона
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Светлокафяво
Височина 5 фута 9 инча
Тегло 55 кг
Родно място Филаделфия, Пенсилвания
Националност американски
Религия християнството
Instagram Брет Лоу в Instagram
Марки N/A
Хоби N/A

Възраст и ранен живот на Брет Лоу

Брет Лоу беше роден на 16 декември 2002 г. в САЩ. Считано от 2022, той е на 20 години. Той е от Филаделфия, Пенсилвания, Съединените щати. Въпреки своята знаменитост, той никога не е разкривал никакви подробности за своите роднини, възпитание или братя и сестри. Засега има малко информация за професионалните му качества.

Височина и тегло на Брет Ло

Колко висок е Брет Лоу? Той е висок и привлекателен мъж. Височината на Брет Лоу в момента се измерва на 5 фута 9 инча . Той все още има мускулесто телосложение, с общо телесно тегло от 55 кг. Очите му са кафяви, а косата му светлокафява. Брет Лоу

Брет Ло позира за снимка Източник: Instagram

Брет Лоу Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Брет Лоу? Нетното състояние на Брет Лоу е между 1 милион и 5 милиона долара към октомври 2022 г. Той прави по-голямата част от парите си, като прави видеоклипове в приложението TikTok за синхронизиране на устни.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Брет е добре познат като звезда на TikTok. Той режисира първия музикален видеоклип за Uber Anywhere на Madeintyo. По същия начин той е добре известен с това, че прави видеоклип за това колко много харесва Chipotle, използвайки звуковия байт на OMG на Nicholas Megalis I love Chipotle. През октомври 2017 г. той достигна 160 000 фенове в TikTok с почти 9,1 милиона харесвания на емотикони. Това демонстрира неговото ниво на успех в този форум за социални мрежи. По същия начин той обикновено създава оригинален материал за POV изображения. Единственото ново видео, което той издава, има уникална и интригуваща предпоставка. Вместо друга музика, той често използва собствения си глас.

Брет Лоу Гадже и запознанства

Коя е приятелката на Брет Лоу? Като изгряваща звезда, той пази личния си живот в тайна. Той все още не е разкрил подробности около приятелката си. Брет, от друга страна, се смята за ерген на толкова млада възраст. Изглежда, че е необвързан. Освен това той не е свързан с провокативни дейности и поддържа ясен профил.

Също така, знайте за Нетна стойност на Madysyn Rose, възраст, биография, височина, гадже

Популярни Публикации