Брет Гелман заяви, че споделя силна връзка с бившата си съпруга дори след развода

Брет Гелман преди това беше женен за Янича Браво почти три години. Те започнаха като колеги, след това станаха приятели и след това връзка. За разлика от много холивудски разводи обаче, романтиката им не спря с развода им. Те все още са сърдечни и си говорят всеки ден. Те все още са толкова близки, че тя е негов моден ментор, което тя стана малко след като започнаха да се срещат.

Бившата съпруга на Брет Гелман я научи на модните правила

Гелман и Браво първоначално се срещнаха на снимачната площадка на реклама за New York Lotto. Това беше известно време, преди да се оженят през 2015 г. Звездата от Stranger Things винаги е бил фен на ярките облекла, но не е имал информация за модата. В интервю за Esquire през октомври 2019 г. той описа как животът му се е обърнал към по-добро, след като вече бившата му съпруга се присъедини към него.

Липсваше ми както усет, така и посока. Това наистина ме удари, когато срещнах Янича Браво, бившата ми съпруга, каза той. Той носеше кафяви полиестерни Levi’s от Urban Outfitters, когато се срещнаха за първи път. Така че, когато измина достатъчно време в отношенията им, за да бъде брутално честна с него, тя го призова да се отърве от старите си дрехи. Нека те заведа до A.P.C. и да вземем малко [ругателен] суров деним, каза тя.

  Брет Гелман

Гелман се възхищаваше на бившата си съпруга и дори похвали острите й критики. И аз го прегърнах; Изобщо не усетих никаква защита, отбеляза той. По време на интервюто те вече са завършили развода си, но раздялата не навреди на връзката им. Той я наричаше най-близката си приятелка и каза, че все още търси нейните модни насоки.

Въпреки че вече не се срещаме, все още й изпращам по имейл снимки, на които излизам онзи ден, каза той. „Как изглежда това?“ Ще попитам. Тази антична хавайска риза става ли за носене с тези черни дънки?

Дори след развода им тя остана брутално честна с него. Тя щеше да го посъветва относно избора на цвят, който да използва. Браво разпали интереса му към красивото обличане, който той призна, че се е развил, въпреки че тя не е била толкова често.

Брет Гелман и бившата съпруга Янича Браво Живот

Гелман и Браво първо са работили заедно като колеги. Актрисата разкри как го е убедила да си сътрудничи с нея по време на Reddit AMA. Избрахме да си сътрудничим, защото тя ме помоли, каза той. Никога не мога да кажа не на гений. Това е кошмар, който си заслужава! Те се ожениха на 22 декември 2015 г., след като работиха заедно и се срещаха известно време. Сватбената им регистрация в Лас Вегас показва, че са се оженили в главния параклис в 5 следобед.

Най-известното от съвместните им проекти е Lemon, филм от 2017 г., който тя е написал заедно с него и в който той играе главния герой, Исак Лахман. Те са работили върху сценария за филма пет години, преди да поемат риска да го пуснат в производство. Когато първоначално се опитаха да направят филма, главният актьор излезе и те загубиха финансирането си. Дори когато филмът беше завършен, афтърпартито беше катастрофа. Ние сме магнит за неща, които не работят добре, пошегува се Гелман относно позицията им с Screen Anarchy през 2017 г. По време на производствения процес Браво беше многократно отхвърлян и мнозина предположиха, че Гелман е този, който е автор на сценария. Въпреки че беше доволна от недоразумението след известно време, Гелман настоя, че е точно обратното.

  Брет Гелман

Филмът беше комбинация от това как всеки от тях възприема света. Това беше съвместно усилие. Те се разделиха през декември 2019 г. след години брак, както професионален, така и сексуален. Официалната раздяла обаче не ги раздели. Сегашната му приятелка изглежда е Ари Даян, музикален музикант. В посланието си за Свети Валентин през 2022 г. той дори я нарече любовта си към любовта. Те започнаха да се срещат на 3 декември, както се вижда от юбилейната му публикация от 2021 г., и тя често се появява в неговия Instagram. Освен това той режисира музикалния й видеоклип за „LOVE“. Техните изглежда също са лична и професионална връзка.

Популярни Публикации