Брейди Ебърт, член-основател на Turnstile, напусна групата

Turnstile съобщи на последователите си за решението чрез история в Instagram в петък, 12 август, като написа: Turnstile и китаристът Брейди Ебърт са се разделили. Оценяваме времето, което прекарахме заедно. Нашата привързаност към него продължава и ние му желаем само най-доброто в бъдеще.

Еберт не е казал нищо за оставката си от организацията. В момента няма налична допълнителна информация. Turnstile направиха новините преди есенното им турне в Съединените щати със Snail Mail и JPEGMAFIA. На 4 август някои медии заявиха, че перкусионистът на Turnstile Даниел Фанг е поискал мирна заповед срещу Еберт. Като се има предвид това, мнозина спекулират, че напускането на Еберт може да има нещо общо с поръчката.

На 11 август се проведе изслушване за мирната заповед на Фанг срещу Брейди Ебърт.

Когато някой е обвинен в малтретиране, преследване, тормоз или съсипване на чужда собственост, се издава мирна заповед. Този месец имаше две изслушвания относно мирната заповед на Фанг. Ако бъде одобрена, разпореждането ще попречи на Еберт да контактува, да злоупотребява или да се доближава до Фанг. Заповедта обаче беше отменена. Lambgoat се позовава на последно изслушване от 11 август в Окръжния съд на Мериленд, когато очевидно е обявено, че няма законово основание за облекчение. В решението се казва, че няма достатъчно доказателства за изпълнение на заповедта и че тя е извън обхвата на закона.

 Брейди Ебърт

Брейди Ебърт е основател на Turnstile, основана през 2010 г.

Брейди Ебърт и певецът Брендън Йейтс стартираха Turnstile през 2010 г. След това към групата се присъединиха басистът и певец Франц Лайънс, барабанистът Даниел Фанг и китаристът Шон Кълън. Pat McCrory свърши, когато Cullen напусна през 2015 г. Ebert допринесе за трите студийни албума на групата: Nonstop Feeling (2016), Time and Space (2018) и Glow On (2021).

Turnstile Love Connection, шестото EP на групата, беше издадено през юни 2021 г. Йейтс режисира и кратък филм със същото име, който също беше разпространен. Glow On, най-новият албум на Turnstile беше издаден през август 2021 г. Glow On е първият запис на групата, който има представен изпълнител, с участието на Blood Orange, британски певец/композитор и продуцент.

 Брейди Ебърт

Дати на турнето за Turnstile 2022

Turnstile ще тръгне на есенно турне през октомври. Турнето на групата ще започне на 3 октомври в Бруклин, Ню Йорк, и ще завърши на 19 ноември в Бостън. Брейди Ебърт, според източници, не е свирил с групата по време на техните концерти на живо. Вместо това, Greg Cerwonka от Take Offense се намеси вместо Ebert.

Популярни Публикации