Breezy Weekes- Нетна стойност, биография, възраст, съпруг, височина, националност, кариера

Бризи Уийкс е известен американски модел, актьор, музикант и подкастър. Изпълненията на Breezy Weekes в Pearl Harbor (2001), Bounce (2000) и Wrinkles (2007) са изключителни. Научете повече за нетната стойност на Бризи Уикс, биография, възраст, съпруг, височина, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Истинско име: Бризи Уийкс
Рождена дата: 24 юни 1977 г
Възраст: 45 години
Зодия: Рак
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: елен
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 18 март 2006 г
Съпруг Дилън Уийкс
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите Светлокафяво
Цвят на косата Светлокафяво
Родно място Лос Анджелис, Калифорния
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
деца Две (Амели Оливия Уикс, Нокс Оливър Уикс)
Facebook Breezy Weekes във Facebook
Twitter Breezy Weekes Twitter
Instagram Breezy Weekes Instagram
IMDB Breezy Weekes IMDB

Възраст и ранен живот на Breezy Weekes

Breezy Dawn Дъглас беше роден на 24 юни 1977 г , в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ. По същия начин не са известни нито имената на баща й, нито на майка й. Тя е от кавказки произход, но що се отнася до обучението си, си държи устата затворена.

Нейната възраст към 2022 г. е Четири пет, и зодията й е рак. Тя живее в Солт Лейк Сити, Юта. Нула е и името на нейното домашно кученце. Освен това тя дори създаде реклама за BellSouth. Тя си сътрудничи с Limp Bizkit и Sonique за тяхното музикално видео. Обича да пътува, да рисува, Дисни и да слуша музика.  Breezy Weekes възраст

Breezy Weekes възраст

Височина и тегло на Breezy Weekes

Колко висока е Брийзи Уикс? Тя е висока 5 фута 8 инча и със средно тегло. Очите й са светлокафяви, косата също светлокафява.

  Бризи Уийкс

Breezy Weekes (Източник: Twitter)

Професионална кариера на Breezy Weekes

Що се отнася до професионализма, Брийзи Уийкс прави своя актьорски дебют като Джули в късометражния филм Wrinkles (2007). Тя също се появява некредитирана в Bedazzled и Lucky You. Тя също се появява във филмите Pearl Harbor (2001) и Bounce (2001). (2000). Тя също режисира и продуцира късометражния филм I Don’t Know How They Found Me: Modern Day Cain през 2017 г. Освен това останалата част от поредицата беше съставена от Dallon Weekes, Ryan Seaman и Idkhow.

Нетна стойност на Breezy Weekes

Колко е нетната стойност на Breezy Weeke? Нетното състояние на Breezy Weekes се оценява на около 1 милион долара в момента. Нейните заплати и други дивиденти, от друга страна, не се разкриват. Съпругът й Далън натрупа активи от 4 милиона долара.

  Breezy Weekes networth

Breezy Weekes networth

Съпруг и брак на Breezy Weekes

Кой е съпругът на Breezy Weekes? На 18 март 2006 г. тя се омъжва за Далон Уийкс. Съпругът й е текстописец и певец-композитор. Двамата имат по две жени. Синът им се казва Нокс, а дъщеря им – Амели.

Изненадващо, имената на децата им са вдъхновени от герои от филмите Амели и Обществото на мъртвите поети. Брийзи, нейните братя и сестри и тяхното куче също позираха в еднакви червени тоалети за Коледа 2020 г. Снимката е направена от Лорън Уотсън Пери. В момента тя живее в Юта.

Социална медия

Тя не е член на никакви социални медийни платформи. По същия начин тя има над 93 хиляди и 70 последователи съответно в Instagram и Twitter. Въпреки това, тя има страница във Facebook с над 63 хиляди последователи.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 9.
  2. Нейният късметлийски камък е лунният камък.
  3. Щастливият й цвят е сребрист.

Също така, знайте за Нетна стойност на Джеса Сарагоса, биография, възраст, съпруг

Популярни Публикации