Breanne Ezarik- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак, кариера

Не Бреан е известен като Кин на известно семейство. И двете сестри на Breanne Ezarik са сензации в YouTube. По същия начин тя е YouTuber, чиято популярност нараства с всеки изминал ден. Не Бреан е и един от най-популярните хора в социалните медии. Освен това тя е фармацевт.

Бързи факти

Пълно истинско име Не Бреан
Псевдоним Брейн
Възраст (към 2022 г.) 34 години
Професия Семейство на знаменитости
Дата на раждане 8 юли 1987 г
Място на раждане Питсбърг, Пенсилвания, САЩ
Сегашен адрес елен
Нетна стойност – милиона
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Зодия Лео
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″
Тегло (прибл.) В килограми: 55 кг
Съпруг Браян Бейкър

Breanne Ezarik Възраст и ранен живот

Не Бреан беше роден на 8 юли 1987 г. Той е на 34 години. Родена е в богато семейство в Питсбърг, Пенсилвания, САЩ. Стив Езарик е името на баща й, а Мишел Езарик е името на майка й. По същия начин тя има две сестри, Джъстин Езарик и Джена Езарик. И двамата са YouTubers и актьори. Семейството на Breanne е от кавказки произход и от американска националност. Breanne също има диплома за средно образование от гимназия Bentworth. Харесва спорта и е била топ волейболистка. По същия начин тя служи като президент на класа. Breanne също посещава университета Duquense в Пенсилвания, където получава диплома по фармация.

Височина и тегло на Breanne Ezarik

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Breanne Ezarik е висока 5 фута 6 инча и тежи около 55 килограма. Очите й са сини, което е едновременно красиво и привлекателно. Косата й също е тъмна на тон. Не Бреан

Бреан Езарик Нетна стойност

Не Бреан е от богато и знатно семейство. По същия начин нейното нетно състояние варира между - милиона. Тя се възползва максимално от парите си като фармацевт и като член на професионално семейство.

кариера

Брейн, изгряваща звезда, избира фармацията като призвание след завършване на обучението си. Работила е в дрогерия CVS в Morgantown’s Target. На 24 юли 2012 г. тя стартира акаунт в YouTube въз основа на съвета на сестра си. „Breanne Ezarik“ е името на нейния канал в YouTube. Тя е публикувала само четири видеоклипа досега. Хората се радваха на съществуващите й материали, въпреки факта, че тя рядко създава видеоклипове. По същия начин Бриан често се появява във влоговете на сестрите си. Тя предпочита да се съсредоточи върху лекарствата, отколкото да прави видеоклипове в YouTube.

Breanne Ezarik Съпруг и брак

Кой е съпругът на Бреан Езарик? Брейн Езарик е омъжена жена. На 14 май 2016 г. тя се срещна с Брайън Бейкър. Първоначално се запознават в университета Дюкенс в Пенсилвания, когато и двамата са студенти. Брейн се омъжи и промени името си на Брейн Бейкър. Съпругата на Брейн също работи като фармацевт. Сватбата им се състоя в Oak Lodge.

На 22 септември 2019 г. те ще се сдобият с момиченце. Името на дъщеря им е Брин Евърли Бейкър. Breanne сподели снимка на бебето си в Instagram, която получи над 1 милион харесвания. Тя често качва снимки на съпруга и семейството си, което показва, че е доволна от брака си.

Популярни Публикации