Братът на Карина Милър Киану Рийвс не присъства на погребението на баща й

карина милър е продуцент и изпълнителен директор, известен най-вече с работата си по филми като To the Bone и The Big Ask.

Бързи факти

Пълно име карина милър
Първо име карина
Фамилия Милър
Дата на раждане 1976 г
Професия Продуцент и изпълнителен директор
Националност канадски
Град на раждане Торонто
Държава на раждане Канада
Бащино име Робърт Милър
Име на майката Патриша Тейлър
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Женен
Братя и сестри Киану Рийвс и Ким Рийвс

Тя женена ли е?

Да, жената е щастливо омъжена. Сватбата пък беше великолепна. Нейният брак беше открит, когато тя спомена съпруга си в интервю за Los Angeles Times. На въпроса какво предпочита да готви, тя отговори на половинката си. Напоследък съм много в моята ливанска готварска книга, тъй като майката на съпруга ми беше ливанка, отбеляза тя.

Братя и сестри Звезди

Тя има двама братя и сестри, Киану Рийвс и Ким Рийвс. И двамата обаче са нейни полубратя и сестри, тъй като са родени от първия съпруг на майка й. Полубрат й е актьор, докато полусестра й е бивша актриса. Ким се отказа от актьорството, след като беше диагностицирана с левкемия. Тя се бори с болестта в продължение на десетилетие, преди да започне да живее красив и щастлив живот. Тя не се бореше сама с болестта. Брат й Киану обикновено беше до нея. Той очакваше, че тя ще бъде в добро здраве, затова дари голяма сума пари на благотворителни организации.Връзка с нейния полубрат

Въпреки че не са кръвни братя и сестри, те имат голям афинитет. Винаги са се подкрепяли един друг. През 2019 г. Киану беше видян да присъства на прожекция на последния филм на сестра си, Semper Fi.

Прожекцията се състоя в кино ArcLight в Холивуд.

Братът и сестрата бяха облечени еднакво в черно. Тя носеше гащеризон, високи токчета и ефектна огърлица. От друга страна, брат й е облечен в черна тениска и раиран костюм с подходящи панталони.

Киану Рийвс не присъства на погребението на баща си.

Родителите на Киану Рийвс се разделиха, когато той беше само на 15 години. Бащата на Самюъл Ноулин Рийвс-младши беше хероинозависим, който изостави децата си и излежа в затвора за престъпления, свързани с наркотици. Беше прекарал десетилетия, умолявайки отчуждения си син да се свърже отново, но не искаше баща си в живота си.

Самуел почина на 26 януари 2018 г. Последната му молба беше да се помири със сина си Киану, когото не беше виждал или чувал от години. Самуел се опита да компенсира грешките си, но Киану не искаше да има нищо общо с баща си, така че избягва погребението му. Според източници Киану също е скъсал отношенията си с останалата част от семейството си.

Киану Рийвс, братът на Карина Милър, и Елън никога не са се срещали преди това интервю.

Всички бяха изненадани, тъй като братът на Карина Милър, Киану Рийвс, и Елън никога не са се срещали до това интервю през 2019 г. Те разсъждаваха, че това може да е така, защото никой от тях не излиза много. Киану живее в Лос Анджелис, а Елън в Монтесито. Тъй като е по-фокусиран върху мотоциклета си, той предположи, че това може да е причината. След това Елън обсъжда филма на Киану „Скорост“, неговата колежка Сандра Бълок и първата й голяма почивка с Киану.

Всички са влюбени в Киану, така че в интервю със Сандра, Елън я попита дали има страст към Киану, на което Сандра каза, че има. Елън беше изненадана да научи, че Киану се влюби в нея, когато говореше за това с него. Най-вероятно това беше източникът на тяхната химия. Елън се интересуваше дали той някога е имал връзка с някого, за когото е работил по филм, но Киану се опита да я избегне, като й създаде странен поглед, което Елън предположи, че е направил.

Нетна стойност

Като продуцент и изпълнителен директор тя трябва да има значителна нетна стойност. Sparkhouse Media е нейната продуцентска фирма. Киану, нейният брат, се очаква да струва 360 милиона долара към 2022 г. Брат й е натрупал зашеметяваща нетна стойност като актьор, певец и продуцент.

Любимата й стая е кухнята.

Dekor е бизнес за интериорен и ландшафтен дизайн, специализиран в антични мебели, текстил, аксесоари и обзавеждане за дома по поръчка. Любимата й стая е напълно заредена с предпочитаните от нея кухненски съдове и уреди. Тя купи хладилник, двойна съдомиялна машина, готварска печка и парна фурна за по-малко от цената на дребно само за печката. Плотовете са бели и светло сиви. Те са по-малко порести от мрамора. Светлината в кухнята е от декора на Atwater Village.

Любопитни факти

  • Тя е родена през 1976 г. Така през 2020 г. ще навърши 44 години.
  • Тя е дъщеря на Патриша Тейлър и Робърт Милър.
  • Има магистърска степен по театрален мениджмънт и продуциране.
  • Тя има татуировка на десния крак.

Популярни Публикации