Brandy Cole - Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруг, височина, нетна стойност, кариера

Бренди Коул е добре известна като майка на играча от НБА Джейсън Тейтъм. Джейсън Тейтъм е играч от НБА за Бостън Селтикс.

Бързи факти

Пълно име: Бренди Коул
Пол: Женски пол
Семейно положение: женен
Съпруг Джъстин Тейтъм
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
образование Юридически факултет на университета Сейнт Луис
деца Джейсън Кристофър Тейтъм
Височина N/A
Тегло N/A
Измерване на тялото N/A
Цвят на косата черен
Цвят на очите черен

Биография на Бренди Коул

Няма информация кога и къде е родена Бранди Коул. Също така няма информация за нейните родители, братя и сестри или други членове на семейството. По отношение на образованието, тя е завършила юридическия факултет на университета Сейнт Луис.

Височина и тегло на Бренди Коул

Бренди Коул е невероятно красива. Що се отнася до измерванията на тялото й, няма особености. Теглото, размерите на тялото, височината, размерът на обувките и роклята и т.н. все още са скрити. Въпреки това, въз основа на нейните снимки, тя има черни очи и черна коса.  Бренди Коул

Бренди Коул с нейното бебе (Източник: Instagram)

кариера

Бранди Коул е практикуващ адвокат в Сейнт Луис. Няма конкретика за професионалния й живот. В резултат на това тя е добре известна като майката на Джейсън Тейтъм. През 2016 г. Джейсън се записва в университета Дюк и прави своя дебют. Той пропусна няколко мача в началото на сезон 2016–2017 поради контузия на крака.

Той най-накрая направи своя дебют през декември 2016 г. В дебюта си той вкара 10 точки, за да изведе отбора си до победа над Мейн. През следващите няколко седмици той постоянно се представяше добре, за да изведе отбора си до победи. Той изведе отбора до победа над големи програми като „Флорида“, „Джорджия Тех“ и „Маями“.

Неговият отбор, „Duke Blue Devils“, достигна финалите на шампионата на ACC Tournament Championship през март 2017 г. В резултат на това херцогът победи Notre Dame Fighting Irish в мача за шампионата. За щастие те успяха да спечелят шампионата. Освен това той записа 19 точки и 8 борби в мача.

В резултат на това той беше от решаващо значение за шампионската победа на своя отбор. За разлика от него средната му стойност в турнира беше 22,0 точки на игра. Междувременно той беше включен в отбора на звездите на турнира ACC. Въпреки спечелването на ACC турнира, представянето на Дюк в „NCAA турнира“ далеч не беше звездно.

Дюк, за съжаление, беше заточен във втория тур. Освен това личното му представяне беше изключително. В резултат на това той отбелязва средно по 16,5 точки на мач. След сезона на първокурсниците си той реши да се включи в „Драфта на НБА“. През целия сезон той беше проектиран като избран от първи кръг. Освен това той се появи в мач от втори кръг срещу Филаделфия 76-ърс.

Той отбеляза 28 точки в мача. Освен това, резултатът беше най-високият резултат за всички времена в плейоф от новобранец за „Селтикс“. Той също така стана най-младият играч, отбелязал повече от 20 точки в четири последователни мача в плейофите на НБА. Тогава той вкара петите си 20 точки в турнира. Той успя да поиска още един рекорд в резултат на тази точка.

По време на плейофите за новобранци той беше един от двамата играчи, отбелязали 20 точки в десет мача. По подобен начин през май 2018 г. той беше включен в първия отбор на новобранците в НБА. Освен това имаше възможността да представя страната си в редица международни турнири. Той беше видян да се състезава в Световното първенство на FIBA ​​под 17 години през 2014 г. Освен това той участва в Световното първенство на FIBA ​​под 19 г. през 2015 г.

Нетната стойност на Бренди Коул

Нетната стойност на Brandy Cole в момента не е известна. Ще се опитаме да актуализираме възможно най-скоро.

Бренди Коул Съпруг, брак

Бренди Коул е омъжена жена и е съпруга на Джъстин Тейтъм. Съпругът й е учител по физкултура, който тренира и баскетбол. Джейсън Кристофър Тейтъм, техният син, е роден на 3 март 1998 г. Сега също има известен баскетболист. Те се срещнаха за първи път в юридическия факултет на университета Сейнт Луис.

А двойката е заедно повече от три десетилетия. Освен тях, няма допълнителна информация за личния й живот, като любовния й живот. Тя също избягва светлината на прожекторите като майка на знаменитост. Тя, от друга страна, остана настрана от слухове и противоречия. Синът й, от друга страна, живее спокоен живот. Джейсън избягва скандали и противоречия.

Популярни Публикации