Brandibraids- Wiki, възраст, съпруг, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

BrandiBraids е инфлуенсър в социалните медии, актриса и модел за възрастни. BrandiBraids е добре позната в уебсайтовете за AV видео, Twitter и Instagram със своите красиви и знойни, бързи видеоклипове. Тя е добре позната знаменитост с потвърден канал в P-hub.

Бързи факти

Пълно име: BrandiBraids
Дата на раждане: 01 юли 1997 г
Възраст: 25 години
Хороскоп: Рак
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 3 инча (1,60 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 0 000 до 0 000
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Националност американски

Биография на Brandibraids

BrandiBraids е родена в САЩ на 1 юли 1997 г. В момента е на 25 години. Рожденото име на BrandiBraids не е известно. Всички я наричат ​​BrandiBraids.

Няма записи за нейното семейство, нейните братя и сестри или тяхната професия. Въпреки задълбочените проучвания не успяхме да намерим дори най-основната информация за нейното семейство.Тя е запазила цялата им информация поверителна. Може би тя иска те да живеят личния си живот като обикновени хора. Материалът ще бъде актуализиран веднага щом тя предостави нова информация по темата.

Няма информация за нейното детство, къде е живяла или как е прекарала годините на формиране. Няма информация за ранния й живот или интереси на нито един уебсайт.

Нейната зодия е рак и е американска гражданка. Отвътре тя е прекрасен, любящ човек. Тя може да разкрие повече за възпитанието си в бъдеще и ние ще ви държим в течение.

Brandibraids Образование

BrandiBraids е избрала да скрие образованието си. Нямаше налична информация за нейния колеж или училище. Тя може да не иска широката общественост да знае за академичната й подготовка.

Brandibraids Височина, Тегло

BrandiBraids е висок 5 фута 2 инча и тежи 44 кг. Тя има стройно и красиво тяло. Цветът на кожата й е светъл. Тя също има тъмнокафява коса и хипнотизиращи кафяви очи.

Други измервания на тялото, като размер на сутиен, размер на ханша, размер на талията и т.н., не са известни. Тя е много модерна и придирчива към тоалетите си.

 Brandibraids

Brandibraids (Източник: Instagram)

кариера

Тя започва кариерата си на модел като възрастен. Тя стана известна, след като направи множество видеоклипове за възрастни с различни актьори, актриси и модели. Освен това тя спечели много фенове заради атрактивното си тяло и съблазнителни снимки.

По-късно тя се присъединява към P-hub и напредва в кариерата си там. Нейният P-hub канал има 110 хиляди абонати. BrandiBraids е американка, родена под знака на Рака.

Награди Brandibraids

Красивата BrandiBraids все още не е получила номинации или награди. Може би тя ще продължи да печели награди и в бъдеще. Тя е само на 25 години и има много шансове да спечели награди заради таланта и уменията си.

Нетна стойност на Brandibraids

BrandiBraids е най-богатият американски възрастен модел с нетна стойност от 0 000 до 0 000 и неопределена месечна, седмична и годишна заплата. Нейните видеоклипове са нейният основен източник на доходи и повечето от тях имат такса за гледане.

Някои видеоклипове са с комерсиална цел. Тя е най-добре платеният модел и води охолен начин на живот със семейството и приятелите си.

Brandibraids съпруг, брак

Историята на предишната й връзка е неизвестна. По това време тя не беше сгодена или омъжена. Освен това тя полагаше повече усилия в работата си, отколкото в срещите. В момента е омъжена. Името на съпруга й е неизвестно. Всичко за съпруга й е неизвестно. Може би тя ще ни разкаже повече за това по-късно.

Популярни Публикации