Бранди Редмънд- Нетна стойност, биография, възраст, срещи, височина, кариера

Бранди Редмънд е известна американска актриса, модел, телевизионна личност, инфлуенсър в социалните медии, бизнесдама и предприемач от Мемфис, Тенеси. Тя е най-известна в страната като член на актьорския състав на риалити шоуто Bravo „The Real Housewives of Dallas“.

Според източници тя се е присъединила към шоуто през 2016 г. Тя се е появявала и в други риалити телевизионни предавания като Entertainment Tonight, Celebrity Page, Watch What Happens Live и GMA3: Strahan, Sara и Keke.

Нека ви кажа, че Бранди Редмънд е добре позната мажоретка, която подкрепя Далас Каубойс. Според източници тя има и собствен моден сайт. Превъртете надолу, за да научите повече за „Бранди Редмънд“ от The Real Housewives of Dallas.Бързи факти

Пълно име Бранди Редмънд
Възраст (към 2020 г.) на 42 години.
Професия Актриса, телевизионна личност, влиятел в социалните медии и предприемач.
рожден ден 10 юли 1978 г. (понеделник).
Място на раждане Мемфис, Тенеси, Съединени щати.
Сегашен адрес Плано, Тексас, Съединени американски щати.
образование Абитуриентски.
Алма матер Тексаски женски университет.
Нетна стойност ,5 милиона USD (приблизително).
Височина 5 фута 8 инча
Тегло (прибл.) В килограми: 56 кг.
В паундове: 123,5 lbs.
Цвят на очите Сив.
Цвят на косата кафяво.
Националност Американски.
Етническа принадлежност Бяло.
Религия Кристиян.
Зодия Рак.

Биография на Бранди Редмънд

Бранди Редмънд , добре позната звезда на риалити телевизията, е роден в понеделник, 10 юли 1978 г., в Мемфис, Тенеси, САЩ, на родители. Официалният й уебсайт гласи, че е израснала в Остин, Тексас.

Произхожда от семейство на военни и изповядва християнството. Бранди Редмънд е на 42 години според рождената си дата (към 2020 г.). Всяка година на 10 юли тя духа свещите за рождения си ден.

Що се отнася до нейното образование, тя получава бакалавърска степен по социология от Тексаския женски университет. След това тя започва работа като мажоретка и сега се концентрира върху кариерата си в развлеченията. Сега Бранди е добре известна телевизионна риалити звезда и предприемач.

Бранди Редмънд, член на актьорския състав на Истинските съпруги от Далас, е от чисто бял кавказки етнос. Що се отнася до семейството й, тя е член на семейството на ветераните.

И дядо й, и баща й са ветерани. Името на майката на Бранди, от друга страна, е „Джана Нейс“. Според членове на семейството тя има двама братя на име „Дон Нейс“ и „Майкъл Нейс“. Нека ви кажа, че братята й служат в армията на Съединените щати.

  Бранди Редмънд

Бранди Редмънд (Източник: Instagram)

кариера

Бранди Редмънд започва кариерата си като мажоретка, според източници. Нека ви кажа, че тя работи като мажоретка на Далас Каубойс. Освен това тя е работила като модел.

През 2016 г. тя беше избрана за участие в популярно телевизионно риалити шоу, наречено „The Real Housewives of Dallas“. Появата й в шоуто получи много положителни отзиви от зрителите.

Не само това, но тя също стартира свой онлайн бутик за дрехи през 2017 г. с помощта на приятелката си Манди и снаха си Меган.

Бранди Редмънд Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Бранди Редмънд? Освен това Бранди има собствен моден уебсайт. Нетната стойност на Бранди Редмънд се оценява на 3,5 милиона долара . Освен това тя допълва доходите си, като рекламира различни модни продукти.

Бранди Редмънд Съпруг и брак

Кой е съпругът на Бранди Редмънд? Бранди има връзка със съпруга си от гимназията, двамата са завършили гимназия заедно.

Бранди Редмънд се омъжи за съпруга си Брайън Редмънд след дълъг период на срещи. В момента тя живее в Плано, Тексас, със съпруга и децата си. Според съобщения в медиите видео на съпруга на Бранди стана вирусно в интернет през май 2021 г.

Нека ви кажа, че съпругът й целува друга жена в това видео. Бранди каза, че е било сърцераздирателно да види партньора си да целува друга жена, след като е видяла това видео по време на събирането на шоуто. Според източниците, Бранди също обвини Лий Ан Локен в изтичане на видеоклипа на съпруга си.

Що се отнася до децата й, Бранди Редмънд е горда майка на четири деца. Нека ви кажа, че през 2009 г. тя роди първата си дъщеря, Бруклин Редмънд.

На 20 октомври 2011 г. тя ражда втората си дъщеря, Бринкли Редмънд, след двегодишно чакане. Според докладите Бранди и съпругът й осиновиха син на име „Бруин Редмънд“ на 31 декември 2017 г.

Третата й дъщеря, „Брилин Мари Редмънд“, се роди през април 2021 г., според официалния й акаунт в Instagram. Тя публикува множество снимки на децата си в официалните си акаунти в социалните мрежи.

Факти

  • По време на кариерата си на мажоретки тя е пътувала до места като Ирак, Кувейт и Афганистан.
  • Според източници Бранди също е получила строго секретно разрешение за сигурност и е сътрудничила на Аерокосмическата отбрана на НАСА.
  • В свободното си време тя обича да играе с домашното си куче „Sugar“.
  • Тя също така е ментор и говорител на Асоциацията на мажоретките на университета и Varsity Spirit Fashions.
  • Тя също се появява в редица статии в списания.

Популярни Публикации