Брандън Переа- Wiki, възраст, приятелка, нетна стойност, етническа принадлежност

Брандън Переа е известен американски актьор, модел, звезда в социалните медии, скейтър и онлайн инфлуенсър от Чикаго, Илинойс. Той е добре известен в нацията с работата си в редица известни филми и телевизионни програми с участието на известни звезди.

Бързи факти

Пълно истинско име Брандън Переа.
Нетна стойност 1 милион щатски долара (приблизително).
рожден ден 25 май 1995 г.
Възраст (към 2022 г.) на 27 години.
Професия Телевизионна личност, модел и звезда в социалните медии.
Родно място Чикаго, Илинойс, Съединени щати.
Резиденция Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени.
Алма матер Местно училище в Америка.
Квалификация Завършвам.
Слънчев знак Зодия Близнаци.
Националност Американски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 62 кг

Възраст и ранен живот на Брандън Переа

Брандън Переа е роден на 25 май 1995 г. в Чикаго, Илинойс, САЩ. Брандън Переа е само на 16 години, когато пътува до Лос Анджелис, Калифорния, за да търси кариера като актьор. Той е на 27 години (към 2022 г.). Основното си образование получава в частно училище в околността. Той получи дипломата си за средно образование и бакалавърска степен от известна институция.

Височина и тегло на Брандън Переа

Брандън Переа е висок 5 фута 8 инча . Тежи приблизително 62 кг. Той има прекрасни топли черни очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н. Брандън Переа

Нетната стойност на Брандън Переа

Колко е нетната стойност на Брандън Переа? Този известен актьор води луксозен начин на живот със семейството си. Той живее в прекрасен апартамент и е украсил стаята си със свои снимки. Той е добре платен за различни професии като моделиране, реклама, актьорство и много други. Смята се, че има нетна стойност от приблизително 1 милион USD (приблизително).

кариера

Переа започва актьорската си кариера, докато е съвсем млад. Като талантлив младеж той е участвал в различни хобита като джамскетинг, танци, актьорство и BMX. Според официалната му страница в IMDb, той прави дебюта си на голям екран през 2016 г. с филма „Dance Camp“. След това започва да получава малки роли във филми и телевизионни предавания като How Far, Doom Patrol, American Insurgency и други.

От 2016 г. до 2019 г. той беше най-известен с ролята си на Алфонсо Соса в сериала „The OA“. През 2022 г. той се представи чудесно като Анджел Торес във филма на ужасите и фантастиката „Не“. Освен това сега той работи по бъдещия проект „AMP House“.

Брандън Переа Гадже и запознанства

С кого се среща Брандън Переа? Переа е завършена и успешна актриса. Поради невероятните си способности, той натрупа голяма база от фенове в множество социални медийни платформи. Неговите последователи са нетърпеливи да научат повече за личния му живот и приятелката му. Нека ви уведомя, че открихме, че той вече е в романтична връзка, след като прегледахме акаунтите му в социалните медии.

Приятелката му се казва Бруклин Уайт и е завършила Калифорнийския институт по изкуствата. Бруклин Уайт също е предприемач и създател на „PROJECTS OUT OF POCKET PROJECTS“. Двамата са заедно от няколко години. Повече подробности за личния му живот ще бъдат публикувани скоро.

Популярни Публикации