Брайс Паркър- Био, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, етническа принадлежност

Брайс Паркър е TikTok знаменитост от Съединените щати. Брайс Паркър е създател на танцови, POV и комедийни видеоклипове в TikTok с над 820 000 последователи. @bryceparker е неговият TikTok мениджър. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст на Брайс Паркър, приятелка на Брайс Паркър, нетна стойност на Брайс Паркър, етническа принадлежност на Брайс Паркър и още

Бързи факти

Пълно име: Брайс Паркър
Дата на раждане: 20 октомври 2002 г
Възраст: 19 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Мъжки
Професия: Звезда на TikTok
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност милион - милиона (приблизително)
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Националност американски

Биография на Брайс Паркър

Брайс Паркър е 18-годишен мъж. Тя е родена в САЩ на 20 октомври 2002 г. под астрологичния знак Везни. Няма информация за неговите родители, семейна среда или други членове на семейството. Той обаче често е представял майка си в акаунта си в TikTok. Националността му е американска, а етническият му произход е неизвестен.

Първо, Брайс е гимназист. Той обаче не е обсъдил подробно формалното си образование. Той е родом от Атланта, Джорджия.Височина и тегло на Брайс Паркър

Брайс е красив и привлекателен човек. Той е висок 5 фута 8 инча и тежи приблизително 72 килограма. Има отлична фигура и стегнато телосложение. Освен това той има кафяви очи и руса коса.

кариера

Брайс Паркър е професионална звезда на TikTok. Той е добре известен с нейните завладяващи видеоклипове в TikTok, но също така публикува комедии и видеоклипове за текущи събития. По подобен начин той споделя работата си като създател на танцови, POV и комедийни видеоклипове в TikTok, където е натрупал над 820 000 последователи. Той беше чест потребител на платформата, под името @bryceparker.

Да, така че това е най-добрият филтър, правен някога, написа той най-ранния си видеоклип в TikTok във емисията. Освен това той си сътрудничи и изпълнява дуети с @jeanvictorm, @blakethegoatt, @connor5lee и много други в TikTok. Освен това той качи видео в TikTok, озаглавено ZSmitty, на моя fyp в платформата.

Той е добре известен със своите изобретателни видеоклипове, движещи се записи и корекции на устни в TikTok. Освен това той може да бъде намерен в Instagram под името „@imbryceparker“. Първо той стана известен в Snapchat като bparker100, но по-късно промени потребителското си име на brycepark24. Преди това неговият TikTok манипулатор беше imbryceparker.

Нетната стойност на Брайс Паркър през 2022 г

Паркър е добре позната личност от TikTok, която е натрупала значително състояние. Нетната стойност или нетният доход на Брайс Паркър се оценява на между 1 000 000 и 5 000 000 $ към 2022 г. Той е натрупал такова богатство чрез основната си кариера като звезда на TikTok. Освен това той натрупва състояние чрез други промоционални събития, одобрения и т.н.

Приятелка на Брайс Паркър и срещи

Брайс Паркър най-вероятно е необвързан в момента. Той никога не е споделял свои снимки с момчета в акаунтите си в социалните мрежи, а тя никога не е говорила за любовния си живот. Във всеки случай той пази личния си живот далеч от прожекторите на славата в социалните медии. Неговата страница в TikTok, от друга страна, отразява нейното приятелство с други звезди в социалните медии.

Няма информация за това преди по-ранните връзки на Брайс. В резултат на това той все още може да търси идеалния партньор. Освен това е очевидно, че неговата симпатична личност и външен вид са привлекли голям брой момчета фенове, които са влюбени в него.

Популярни Публикации