Брайънт Гъмбел - Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Брайънт Гъмбел е американски журналист и спортен коментатор, водещ на редица популярни телевизионни предавания, включително The Early Show, The Today Show и други. По подобен начин Брайънт Гъмбел е работил с водещите новинарски мрежи в страната, включително NBC, KNBC-TV и CBS.

Бързи факти

Пълно име: Брайънт Гъмбел
Дата на раждане: 29 септември 1948 г
Възраст: 73 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Мъжки
Професия: Журналист, спортен коментатор
Държава: Америка
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 1 януари 1970 г
Съпруга Хилари Куинлан
Развод Джун Баранко
Нетна стойност 30 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Ню Орлиънс, Луизиана
Националност американски
Религия Кристиян
образование Бейтс колеж
баща Ричард Дънбар Гъмбел
Майка Рея Алис Лечесн
Братя и сестри Грег Гъмбел
деца Брадли Кристофър Гъмбел, Джилиан Бет Гъмбел

Биография на Брайънт Гъмбел

Брайънт Гъмбел е роден на 29 септември 1948 г. Брайънт е роден и израснал в Ню Орлиънс, Луизиана. В момента Брайънт е на 73 години. Освен това той е роден на Ричард Дунар Гъмбел и Реа Алис Лечесн. Докато баща му беше съдия, а майка й работеше като чиновник.

Родителите му бяха креоли от Луизиана. Брайънт също израства заедно с брат си Грег Гъмбел. Брат му също като Брайънт е журналист и репортер. По същия начин Хъмбел е от американска националност и е християнин. Според нейната дата на раждане той е зодия Везни.Брайънт Гъмбел посещава института De La Salle за гимназиалното си образование. По същия начин той посещава и завършва колежа Бейтс през 1970 г. Гъмбел започва кариерата си като редактор на Black Sports Magazine след дипломирането си.

  Възраст на Брайънт Гъмбел

Брайънт Гъмбел

Височина и тегло на Брайънт Гъмбел

Журналист в Съединените щати стои на височина 5 фута 9 инча (1,75 м). Докато той тежи около 80 кг. По същия начин няма налична информация относно другите му телесни измервания. Освен това Брайънт има кафяви очи и черна коса.

кариера

Браянт Гъмбел започва телевизионната си кариера през октомври 1972 г. с KNBC-TV. Брайънт е назначен за съ-домакин на шоуто „GrandStand“ преди мача на NBC Sports на Националната футболна лига през 1975 г., заедно с Джак Бък.

По същия начин той работи за NBC до 1982 г., като е телевизионен водещ за редица спортни събития на NBC, включително Мейджър лийг бейзбол, Националната футболна лига и колежански баскетбол. Гъмбел, от друга страна, напусна „The Today Show“ на NBC през 1982 г. По същия начин Брайънт стана основният водещ на Today. Предавал е от Ватикана, Южна Америка, Европа, Виетнам и Съединените американски щати.

По подобен начин той се присъединява към NBC през 1988 г., като прави репортажи за Олимпийските игри в Сеул и Today Show. Освен това той напусна шоуто Today през 1997 г. след 15 години като водещ. Гъмбел по-късно стана водещ на предаването на новинарското списание на CBS News „Eye with Bryant Gumbel“.

Освен това той беше домакин на множество предавания, включително The Early Show, където отразяваше нападенията на кулата близнак през 2001 г. Освен това американски журналист си сътрудничи с Никълъс Кейдж и Майкъл Кейн във филма The Weather Man.

Брайънт Гъмбел Нетна стойност

Според някои онлайн източници към октомври 2022 г. той струва общо 30 милиона щатски долара. По същия начин той натрупа значително състояние чрез спортна журналистика, новини и работа в телевизионни предавания. Освен това Брайънт притежава резиденция в Ню Йорк.

  Брайънт Гъмбел нетна стойност

Браянт Гъмбел

Съпруга на Брайънт Гъмбел, брак

Брайънт Гъмбел е женен мъж, който е хетеросексуален. През 1973 г. се жени за Джун Баранко. Брадли Кристофър Гъмбел и Джилиан Бет Гъмбел са двете деца на двойката. За съжаление двамата се разделиха на 21 август 2001 г. По-късно същата година, през 2002 г., той се ожени за Хилари Куиниан, втората му съпруга.

Популярни Публикации