Брайън Стелтър - Wiki, възраст, съпруга, етническа принадлежност, височина, кариера, нетна стойност

Браян Стелтър е известна американска водеща и медийна личност. Брайън Стелтър е работил като медиен кореспондент за CNN, както и за други програми. Преди това е работил за The New York Times и TVNewser.

Бързи факти

Популярни като Браян Патрик Стелтър
Професия N/A
Възраст 36 години
Зодия зодия Дева
Роден 3 септември 1985 г
рожден ден 3 септември
Родно място Дамаск, Мериленд, Съединени щати
Националност американски
Височина Не е наличен
Тегло Не е наличен
Измервания на тялото Не е наличен
Цвят на очите Не е наличен
Цвят на косата Не е наличен
Съпруга Джейми Шупак Стелтър (м. 2014 г.)
Нетна стойност през 2021 г милион – милиона

Биография на Браян Стелтър

Браян Стелтър е родена в Дамаск, Мериленд, Съединените американски щати, на 3 септември 1985 г. Към момента тя е на 36 години. Марк Стелтър е негов баща, а Дона е негова майка. Той е от американски произход и следва християнската вяра. Освен това той е от кавказки произход. Зодията му е според астрологията.

Височина, тегло на Брайън Стелтър

Браян Стелтър е много привлекателен и има прекрасен характер. Медийната личност е висока приблизително 6 фута. Докато тежи 78 кг. Освен това общото измерване на тялото варира от 40 инча гърди до 34 инча талия до 14 инча бицепс. Очите му са кафяви, а косата му е черна на цвят.Брайън Стелтър Образование

По отношение на формалното образование той завършва гимназия в Дамаската гимназия в родния си град. Завършва и висшето си образование в Towson University.

  Браян Стелтър

Браян Стелтър със съпругата си (Източник: Pinterest)

кариера

Що се отнася до кариерата, Брайън Стелтър е добре позната телевизионна личност и медиен журналист. Той се е утвърдил като една от най-успешните личности в своята област чрез дългосрочен ангажимент и отдаденост. От дете винаги е искал да работи в тази сфера. Започва да го прави след като завършва обучението си. Сега той пише за CNN Business и публикува вечерен бюлетин.

Преди това е работил за The New York Times, преди да се присъедини към CNN. Работил е и в различни телевизии и дигитални медии за секциите Business Day и Arts на вестника. Много хора я разпознават като сътрудник на блога Media Decoder. МИСТА: Доналд Тръмп, Fox News и опасното изкривяване на истината и Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV са две от неговите книги. Той също така беше посочен в списъците 30 Under 30: Media и 40 Under 40: Media & Entertainment за изключителната си работа и принос. Освен това, той е работил по множество големи и малки проекти за подобряване на медиите.

Нетната стойност на Брайън Стелтър

Браян Стелтър се радва на комфортен начин на живот със семейството си. Към днешна дата той е известен и богат в резултат на работата си. Освен това към 2022 г. общата му нетна стойност се оценява на между милион-5 милиона щатски долара към октомври 2022 г .

Брайън Стелтър Съпруга, брак

Преминавайки към романтичния и личен живот на Брайън Стелтър, той е женен. На 22 февруари 2014 г. той се жени за Джейми Шупак. Тя работи за NY1 като репортер по трафика. Имат две деца и живеят охолен живот. Освен това, той се среща с водещата на CNBC Никол Лапин през 2011 г. Докато той е открит относно предпочитанията си по пола. И до днес той не е имал спорни събития.

Популярни Публикации