Брайън Норкрос- Wiki, възраст, нетна стойност, съпруга, брак, височина

Брайън Норкрос е метеоролог за WPLG-TV Канал 10 в Маями, Флорида. Брайън Норкрос също е добре известен с работата си като метеоролог на главния телевизионен канал WTVJ.

Бързи факти

Пълно име: Брайън С Норкрос
Дата на раждане: 24 ноември 1950 г
Възраст: 71 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Мъжки
Професия: метеоролог
Държава: Съединени щати
Нетна стойност 10 милиона долара
Родно място Ривърсайд, Ню Джърси
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството
образование Международен университет във Флорида

Биография на Браян Норкрос

Брайън Норкрос е роден на 24 ноември 1950 г. в Ривърсайд, Ню Джърси, Съединени американски щати. Той е на седемдесет и една години. Bryan S Norcross е истинското му рождено име и той е роден под знака на Стрелец. Браян също е роден в кавказко семейство. Журналистът обаче все още не е разкрил имената на баща си и майка си в медиите. Освен това Брайън пази личния си живот скрит от медиите. Ще ви информираме за членовете на семейството на Браян, след като той разкрие информацията си. Норкрос е християнска общност.

По отношение на образованието Брайън е добре образован човек. Завършил е Държавния университет на Флорида с бакалавърска степен по наука и магистърска степен по комуникации и метеорология. Норкрос също има почетна докторска степен по обществена служба от Международния университет на Флорида.  Възраст на Брайън Норкрос

Брайън Норкрос

Височина и тегло на Брайън Норкрос

Що се отнася до измерванията на тялото, Брайън има доста здрава и здрава физика. Въпреки това, 71-годишният мъж не е разкрил никакви конкретни подробности относно измерванията и размерите на тялото си. Ще ви информираме за измерванията на тялото на Браян, след като той ги разкрие.

кариера

Брайън Норкрос започва кариерата си в излъчване през 1968 и 1969 г. като диск жокей на WTAI, станция в Мелбърн, Флорида, AM. По време на студентските си години в Талахаси, Флорида, той работи по радиото в WTAL-AM и WFSU-FM.

Освен това, докато все още е в колежа, той започва кариерата си в телевизията като инженер в WFSU-TV в Талахаси, Флорида. Започва кариерата си през 1972 г. като инженер по поддръжката/технически директор за WXIA-TV (по-рано WQXI-TV) в Атланта. През 1974 г. Норкрос е повишен в изпълняващ длъжността производствен мениджър. По същия начин, през 1975 г., той е нает като режисьор на нощни предавания в KUSA-TV (тогава KBTV) в Денвър. Norcross също беше натоварен със задачата да създаде 10:00 p.m. новини през 1976 г., което бързо се издигна до известност като най-високо оцененото новинарско предаване на пазара.

През 1977 г. Норкрос е повишен в директор на новините в WLKY-TV на Луисвил. През януари 1978 г., по време на обиколка за търсене на къщи в Луисвил, връхлита огромна виелица.

Брайън се завръща във Флоридския държавен университет през 1979 г., за да получи магистърска степен. Той става първият метеоролог за уикенда на CNN през следващата година, след като завършва магистърската си степен през 1980 г. Норкрос се премества в KGO-TV в Сан Франциско по-късно същата година, за да се занимава с времето през уикенда и научни репортажи през седмицата.

Освен това Брайън се завръща в Атланта през 1981 г. като изпълнителен продуцент за документални филми и списания в WTBS, където си сътрудничи по допълнителни проекти за домашни любимци на Тед Търнър. Освен това той беше метеоролог през уикенда за WXIA-TV. През 1983 г. той се премества в Маями, за да работи като метеоролог през уикенда за WPLG, филиал на ABC. Норкрос по същия начин отиде на новините в 5:30 през 1984 г. и създаде концепция, наречена Neighborhood Weather, в която времето беше включено в ежедневна програма на живо.

Брайън Норкрос Нет Уърт

Брайън Норкрос е натрупал значително състояние през цялата си кариера. Метеорологът обаче все още не е обявил реалните си доходи или заплата в медиите. Състоянието на Norcross се оценява на около 10 милиона долара, според източници.

  Брайън Норкрос нетна стойност

Брайън Норкрос

Брайън Норкрос Съпруга, брак

Брайън Норкрос е женен мъж. Журналистът обаче все още не е разкрил името на съпругата си в медиите. Ще ви информираме за съпругата на Браян, след като той разкрие информацията си.

Популярни Публикации