Брайън Кокс се ожени за първата си съпруга в ранна възраст

Браян Кокс е женен за дългогодишната си съпруга, актрисата Никол Ансари, от 2002 г. насам. Той е най-известен с ролята си на Логан Рой в Наследяването на HBO. Той има две момчета от брака си с нея: Орсън Джонатан Кокс и Торин Камран Кокс. Преди това актьорът беше женен за Каролайн Бърт, с която споделя двете си по-големи деца. Имената им са Маргарет и Алън Кокс.

Брайън Кокс се ожени за първата си жена, когато беше млад

Що се отнася до първия му брак, актьорът се жени на 24 години, което смята за твърде ранна възраст за брак. Въпреки това в книгата си Putting the Rabbit in the Hat, издадена през октомври 2021 г., той описва защо се е оженил за Бърт, въпреки че е знаел, че е твърде млад. След грубо възпитание той посочи, че търси сигурност и нормалност в живота си. Това е отделна история, но накратко, той видя как баща му умира, когато беше на осем години, а майка му беше хоспитализирана след психически срив.

 Браян КоксИскам сигурността на брака и децата. Не бях от онези типове актьори от средната класа, които взимат наркотици и оставят всичко да се мотае, каза Кокс и добави: След всичко, което бях преживял, пожелах нормалността на къща и семейство.

След 18 години брак и две деца шотландският актьор и Бърт се разведоха. Той също така каза в книгата си, че се е борил с бащинството по време на първия си брак, тъй като работата му го е държала далеч от дома толкова дълго.

Често се обсъжда разликата във възрастта между Брайън Кокс и настоящата му съпруга.

По отношение на настоящия брак на Кокс, той и съпругата му Ансари са доволни. Междувременно двойката се сблъска с враждебност и малтретиране онлайн поради разликата във възрастта им от 23 години. Актьорът, роден през юни 1946 г., е на 75 години към момента на написването на тази статия, докато съпругата му, дъщеря на майка германка и баща иранец, е на 53.

 Браян Кокс

Разликата във възрастта на двойката, от друга страна, не изглежда да е проблем. Твърди се, че Ансари има древна душа, знаещ и обикновено спокоен, докато Кокс е постоянно изпълнен с активност. Освен това награденият актьор се обърна към темата в посочената по-рано книга. Той първо каза, че се е оженил за млада дама на около 50 години, защото е по-подготвен за родителство.

Той спомена това.

Опитах се да компенсирам всичко, което се случи в миналото с нашите две момчета. Кариерата ми не винаги е на първо място в наши дни. Може би бях по-подготвен втория път

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Никол Ансари (@nicole_ansari)

След това Кокс намекна, че възрастта на двойката не ги засяга, тъй като Любовта си е любов, а Ансари беше (и все още е) любовта на живота му. Кокс и Ансари се срещат, откакто се запознават в Хамбург през 1990 г. По това време актьорът изпълнява главната роля в „Крал Лир“. През 1998 г. двамата започват да се срещат, а година по-късно тя се премества в Лондон, за да бъде с него. Както се казва, останалото е история.

Популярни Публикации